Phishing és csalás figyelmeztetés | RJ45 csatlakozók: A hálózat integritásának és teljesítményének javítása szakemberek számára | EXW

Hogyan kerülhető el a phishing és csalás | Keystone aljzatok hálózati célokra - Tartós és megbízható | EXW

Hogyan kerülhető el a phishing csalás és csalás

Csalás megelőzése

Phishing és csalás figyelmeztetés

Nem változtattuk meg banki adatainkat, e-mail domainünket és weboldalunk domainjét. Excellence Wire Ind. Co., Ltd. értesíti ügyfeleinket minden változásról e-mailben, és hivatalos bejelentést tesz a hírek oldalon. Mindig ellenőrizheti az információkat a weboldalon, vagy megerősítheti velünk e-mailben. Kérjük, győződjön meg róla, hogy az e-mail Magyarországi forgalmazónk az Agenda-Age Kft. „@exw.com.tw” vagy „@mail.exw.com.tw”, mielőtt felvenné velünk a kapcsolatot.


Cselekedetek, amelyeket csalásnak tekintenek

A csalók hamisítják az e-mail fiókot vagy webhelyet, elfogják az e-maileket, és álcázzák magukat hiteles vállalatoknak. Végül kapcsolatba lépnek célpontjaikkal, és meggyőző e-maileket készítenek, amelyek úgy tűnnek, mintha megbízható forrásokból származnának, ideértve az Excellence Wire Ind. Co., Ltd. és akár a bankodat is.

Kérés a bankszámlaszám megváltoztatására

A csalók valószínűleg arra fogják kérni Önt, hogy a fizetendő összeget az új kijelölt számlára utalja.

Kérés a cég nevének megváltoztatására a bankjával

Teljes cégneve: “Excellence Wire Ind. Co., Ltd.” Bármilyen változtatási kérés gyanús lehet.

Használjon más e-mail domain-t

Az e-mail domain az e-mail cím része a @ jel után. A csalók gyakran olyan e-mail neveket használnak, amelyek az alkalmazottaink nevével és az e-mail domainünkkel azonosak, hogy álcázzák magukat. Egy példa egy hamis e-mail címre az „excellencewire@exw.com.tw <excellenecwire@exw.bar>”. A valós e-mail cím a <> közötti rész, ami különbözik az e-mail domainünktől, a "@exw.com.tw”-tól. Az e-mail név az a rész, ami a <> előtt található. A csalók bármikor megváltoztathatják az e-mail nevét, hogy valósnak tűnjön. Bármely eltérés az e-mail tartományban a „@exw.com.tw” vagy a „mail.exw.com.tw”-től, az fiktívnek tekinthető.

Használjon más webhely domain-t

A webhely domain a webcím "www." utáni része. A webhely domain-ünk "exw.com.tw".

Az eljárások, amelyeket követnie kell, ha gyanús csalás gyanúja merül fel

Excellence Wire bármilyen változást a bankszámla információkban és elérhetőségi adatokban e-mailben fog bejelenteni. Ezen információk megerősítésére hivatalos bejelentést is közzéteszünk a hírek oldalon.

  1. Gondosan vizsgálja meg az e-mail cím tartományát. Az 'Excellence Wire' csak 2 e-mail tartományt használ: '@exw.com.tw' vagy '@mail.exw.com.tw'. Bármilyen eltérés gyanús.
  2. Ellenőrizze a fizetési és vásárlási kéréseket velünk, hogy megbizonyosodjon arról, hogy valódiak.
  3. Megőrizze az bizonyítékokat és gyűjtsön össze minden releváns információt.
  4. Jelentse a rendőrségnek.

Az összes lehetséges csalás esetét vizsgálni fogjuk és jelenteni fogjuk a rendőrségi hatóságoknak.

Miért kell jelenteni a csalásokat

A phishing csalások jelentése a megfelelő hatóságoknak legalább annyira fontos, mint az azonosításuk. A csalások és a csalások anyagi veszteségeket, hírnévromlást és szellemi tulajdonvesztést okozhatnak.

Csökkentse a spam forgalmat, amely veszteségeket okozhat vállalkozásának.

Védelmezze vállalkozását a kibertámadásoktól.

Legyen nehezebb célpont a csalóknak.

Csalás megelőzése | Magas minőségű patch kábelek kiválasztása: Stratégiai megközelítés a hálózatkezelők számára | EXW

1985 óta Tajvanon működik a Excellence Wire Ind. Co., Ltd., amely strukturált kábeltermékek gyártója. Fő adatkommunikációs termékeik közé tartoznak az RJ45 csatlakozók, a keystone aljzatok, a patch kábelek, a patch panelek, valamint az IP68 vízálló keystone aljzatok és csatlakozók, melyek UL, ETL, FORCE, GHMT, RoHS és REACH tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Fedezze fel a Excellence Wire Ind. Co., Ltd. csúcsminőségű hálózati kábelmegoldásait. RJ45 csatlakozókra specializálódva termékeink megbízható, magas sebességű kapcsolatot biztosítanak különböző hálózati igényekhez. A csatlakozóink egyszerűsítik a kábelezést a telekommunikációs és adatrendszerekben, míg strapabíró patch kábeleink hatékony hálózati kapcsolatokat tesznek lehetővé. Patch paneljeink hatékonyan szervezik és kezelik a kábeleket, javítva a hálózat teljesítményét. Ezenkívül IP68 vízálló csatlakozóink és csatlakozóink robosztus megoldást nyújtanak kültéri vagy kihívást jelentő környezetek számára, biztosítva a hosszú élettartamot és megbízhatóságot. Széles körű hálózati követelmények kiszolgálására alkalmas termékeink ideálisak olyan vásárlók számára, akik minőséget és innovációt keresnek a hálózati kábelezés területén.

'EXW' 38 éves tapasztalattal és fejlett patch kábelekkel szolgálja ki ügyfeleit, biztosítva, hogy minden ügyfél igénye teljesüljön.