Kereskedelmi kiállítás történeti feljegyzések | Keystone Jacks: Integrált alkotóelemek a strukturált kábelezéshez üzleti hálózatokban | EXW

EXW a kereskedelmi kiállításokon | réz és optikai szálas kábelmegoldások | EXW

EXW a kereskedelmi kiállításokon

Kereskedelmi kiállítás történeti feljegyzések

EXW a legnépszerűbb és legújabb RJ45 termékmintáinkat biztosítja potenciális és értékes partnereink számára. Bármely iparágat képvisel, valószínűleg megbízható RJ45 kábelezési termékeket gyártó partnert keres, aki OEM és ODM LAN termékeket készít saját márkájához. Itt találhatók nemzetközi szabványokkal minősített 8-as, 6A-s, 6-os, 5e-s patch kábelek, RJ45 aljzatok, LAN patch panelek, mezőterminál csatlakozók, moduláris csatlakozók és optikai szál termékek a Excellence Wire-n.


20 May, 2020 EXW
EXW Bemutatja a legújabb LAN termékeket

Sok kereskedelmi kiállításon vettünk részt (CEBIT Németországban, COMPUTEX Tajvanon, CommunicAsia Szingapúrban, Smart Nation Expo Malajziában, Light+Building Németországban, CES az Egyesült Államokban). Folytatjuk és készen állunk arra, hogy személyesen beszéljünk veled. Ha magas teljesítményű RJ45 csatlakozókat, patch paneleket és patch kábeleket keres, akkor szeretettel várjuk Önt a standunkon. Gyere és tudj meg többet a legújabb LAN termékekről.

Eredmény 1 - 5 , 5
 • icon-news
  2023 Kereskedelmi Kiállítások
  06 Feb, 2023

  Excellence Wire egy Tajvanon alapuló B2B strukturált kábelek gyártója. A Cat8 patch kábeleket PoE-hez, PoE aljzatokhoz, RJ45 csatlakozókhoz, RJ45 patch panelekhez és nagy átmérőjű moduláris csatlakozókat fogunk bemutatni a COMPUTEX-en és a GITEX-en. Ethernet csatlakozóink és Ethernet kábeleink nemzetközi szabványok szerint vannak tanúsítva. Ha érdeklődik legújabb kábelezési termékeink iránt, látogasson el standunkhoz, és vigyen haza néhány mintát. Győződjön meg róla, hogy eljön és elhozza őket, mielőtt elfogynának!

 • icon-news
  2022-es Kereskedelmi Kiállítások
  18 May, 2022

  Excellence Wire mint tajvani RJ45 csatlakozó gyártó izgatottan jelenti be legújabb RJ45 termékeinket a kereskedelmi kiállításon. Örömmel mutatjuk meg Önnek és szívesen bemutatjuk Önnek a termékeket.

 • icon-news
  2020 és 2021 Virtuális Kereskedelmi Kiállítások
  19 May, 2020

  Sok tech esemény idén virtuális formában zajlik, és így van ez velünk is. Az hivatalos weboldalunk mellett most már a Taiwantrade és a Computex Taipei Virtual 2021 is elérhetővé vált. Mindez az egész világon lévő potenciális ügyfeleink meleg támogatásának köszönhető. A tavalyi COVID-19 járvány ellenére az online érdeklődések drámai növekedése az elmúlt évben önbizalmunkat erősítette ebben a félelmetes évben.

 • icon-news
  2019 Kereskedelmi Kiállítások
  28 May, 2019
 • icon-news
  2018 Kereskedelmi Kiállítások
  09 Jan, 2018
Eredmény 1 - 5 , 5

Ez egy letölthető termékkatalógus lista.

Kereskedelmi kiállítás történeti feljegyzések | Hatékony kábelkezelés: Alapvető fontosságú a vállalati hálózatüzemeltetés optimalizálásához | EXW

1985 óta Tajvanon működik a Excellence Wire Ind. Co., Ltd., amely strukturált kábeltermékek gyártója. Fő adatkommunikációs termékeik közé tartoznak az RJ45 csatlakozók, a keystone aljzatok, a patch kábelek, a patch panelek, valamint az IP68 vízálló keystone aljzatok és csatlakozók, melyek UL, ETL, FORCE, GHMT, RoHS és REACH tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Fedezze fel a Excellence Wire Ind. Co., Ltd. csúcsminőségű hálózati kábelmegoldásait. RJ45 csatlakozókra specializálódva termékeink megbízható, magas sebességű kapcsolatot biztosítanak különböző hálózati igényekhez. A csatlakozóink egyszerűsítik a kábelezést a telekommunikációs és adatrendszerekben, míg strapabíró patch kábeleink hatékony hálózati kapcsolatokat tesznek lehetővé. Patch paneljeink hatékonyan szervezik és kezelik a kábeleket, javítva a hálózat teljesítményét. Ezenkívül IP68 vízálló csatlakozóink és csatlakozóink robosztus megoldást nyújtanak kültéri vagy kihívást jelentő környezetek számára, biztosítva a hosszú élettartamot és megbízhatóságot. Széles körű hálózati követelmények kiszolgálására alkalmas termékeink ideálisak olyan vásárlók számára, akik minőséget és innovációt keresnek a hálózati kábelezés területén.

'EXW' 38 éves tapasztalattal és fejlett patch kábelekkel szolgálja ki ügyfeleit, biztosítva, hogy minden ügyfél igénye teljesüljön.