Az összes EXW patch kábel használata | Kritikus hálózati alkalmazásokhoz készült fejlett moduláris csatlakozó megoldások | EXW

A mezőny előnye a használatával | Réz és optikai szálas kábelmegoldások | EXW

A mezőny előnye a használatával

Az összes EXW patch kábel használata

Minden EXW patch kábel tiszta réz vezetékeket használ. Az EXW patch kábelek nem használnak CCA (rézbevonatú alumínium) vezetékeket, és nem javasoljuk a CCA vezetékekből készült patch kábelek használatát sem. Valójában az alumínium hálózati kábelek megsértik a TIA szabványt a Cat.5e, Cat.6, Cat.6A és Cat.8 kábelek esetében.


Ragaszkodunk ahhoz, hogy megbízható Ethernet kábeleket gyártsunk, amelyek átmennek a Fluke komponens vagy csatorna teszten.Cat.6A S/FTP 26 AWG Patch kábel sikeresen teljesítette az alkatrésztesztet.Cat.8 S/FTP 22 AWG szilárd kábel és Cat.8 S/FTP 26 AWG szálazott patch kábel sikeresen teljesítette a csatorna tesztet.

Mi teszi a csupasz réz vezetékeket jobbá?

A rézbevonatos alumínium (CCA) vezetékek olcsóbbak és könnyebbek a tiszta réz vezetékekhez képest. A CCA vezeték húzószilárdsága gyengébb, mint egy tiszta réz vezetéké, ezért a CCA vezetékek sebezhetőbbek, ami átviteli hibát okozhat. Néhány CCA vezeték azt állítja, hogy ugyanolyan vezetőképességgel rendelkezik, de „kicsit” magasabb ellenállással. Azonban adatok veszhetnek el a továbbítás során. Valószínű, hogy lelassítja a továbbítási sebességet, és kevésbé valószínű, hogy hosszú távon fenntartja a továbbítási sebesség követelményeit. Ahogy egyre több adat kerül átvitelre egyetlen internetes kábelen és PoE-n keresztül, ezek a problémák idővel előtörnek és felhalmozódnak.

Minden RJ45 LAN kábelünkben és patch kábelünkben csupasz réz vezetékeket használunk

Az összes patch kábelünkben tiszta réz vezetékeket használunk, hogy garantáljuk az adatátvitel minőségét. Nem használunk CCA-t, CCS-t vagy más anyagokat. Több okból ragaszkodunk a tiszta réz vezetékek használatához, és a legjobb minőségű patch kábeleket kínáljuk ügyfeleinknek.

4 előnye a csupasz réz vezetékeknek

  • A csupasz réz vezetékek ellenállóbbak a korróziónak. Hosszabb élettartamot biztosít.
  • Magas olvadáspontja és hőállósága is van, ami előnyös extrém hőségben és nedves körülmények között.
  • A legtöbb elektromos készülék csupasz rezet használ, mert tartós és hosszú élettartamú.
  • Különböző iparágakban használható, mint például a gyártás, elektromos, tengeri és telekommunikációs vállalatok.
Kapcsolódó Termékek
Cat.8 S/FTP 22 AWG szilárd kábel - Cat 8 22 AWG S/FTP szilárd réz kábelek
Cat.8 S/FTP 22 AWG szilárd kábel

GHMT tanúsított Cat8 SFTP masszív kábel 22-es vastagságú szabad réz vezetékekkel, átment...

Részletek
Cat.8 S/FTP 26 AWG szálazott patch kábel - Cat 8 SFTP 26 AWG GHMT tanúsítvánnyal ellátott patch kábel
Cat.8 S/FTP 26 AWG szálazott patch kábel

A Cat.8 SFTP szálhuzalú patch kábel 25 Gbps adatsebességet és 2 GHz sávszélességet...

Részletek
Cat.6A S/FTP 26 AWG patch kábel - Cat 6A SFTP 26 AWG árnyékolt Ethernet RJ45 egyedi színű patch kábel
Cat.6A S/FTP 26 AWG patch kábel

Az RJ45 Ethernet patch kábel kiváló minőségben készült, amit a Category 6A patch kábel...

Részletek

Az összes EXW patch kábel használata | Hatékony kábelkezelés: Alapvető fontosságú a vállalati hálózatüzemeltetés optimalizálásához | EXW

1985 óta Tajvanon működik a Excellence Wire Ind. Co., Ltd., amely strukturált kábeltermékek gyártója. Fő adatkommunikációs termékeik közé tartoznak az RJ45 csatlakozók, a keystone aljzatok, a patch kábelek, a patch panelek, valamint az IP68 vízálló keystone aljzatok és csatlakozók, melyek UL, ETL, FORCE, GHMT, RoHS és REACH tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Fedezze fel a Excellence Wire Ind. Co., Ltd. csúcsminőségű hálózati kábelmegoldásait. RJ45 csatlakozókra specializálódva termékeink megbízható, magas sebességű kapcsolatot biztosítanak különböző hálózati igényekhez. A csatlakozóink egyszerűsítik a kábelezést a telekommunikációs és adatrendszerekben, míg strapabíró patch kábeleink hatékony hálózati kapcsolatokat tesznek lehetővé. Patch paneljeink hatékonyan szervezik és kezelik a kábeleket, javítva a hálózat teljesítményét. Ezenkívül IP68 vízálló csatlakozóink és csatlakozóink robosztus megoldást nyújtanak kültéri vagy kihívást jelentő környezetek számára, biztosítva a hosszú élettartamot és megbízhatóságot. Széles körű hálózati követelmények kiszolgálására alkalmas termékeink ideálisak olyan vásárlók számára, akik minőséget és innovációt keresnek a hálózati kábelezés területén.

'EXW' 38 éves tapasztalattal és fejlett patch kábelekkel szolgálja ki ügyfeleit, biztosítva, hogy minden ügyfél igénye teljesüljön.