RJ45 csatlakozók és patch kábelek minőségellenőrzési és minőségbiztosítási tesztelési eljárásai | RJ45 csatlakozók: A hálózat integritásának és teljesítményének javítása szakemberek számára | EXW

Minőségirányítás | Keystone aljzatok hálózati célokra - Tartós és megbízható | EXW

Minőségirányítás

Minőségbiztosítás és tesztelés

RJ45 csatlakozók és patch kábelek minőségellenőrzési és minőségbiztosítási tesztelési eljárásai

Excellence Wire rendelkezik saját kutatási és fejlesztési központtal, amely jól felszerelt a különböző rutintesztek végrehajtásához. Minden termékünknek meg kell felelnie a forrásból a gyártásig és a csomagolásig terjedő specifikus jogi, iparági és ügyfélkövetelményeknek. A nyersanyagoktól a késztermékekig számos tesztet végzünk, amint az alábbiakban felsoroljuk. A teszt jelentések kérésre elérhetők. Kiváló tulajdonságokkal és kiváló teljesítménnyel rendelkező termékeket gyártunk, amelyek meghaladják a nemzetközi szabványokat. Mi állunk a termékeink mögött és felelősséget vállalunk a termékek minőségéért.


Húzószilárdsági teszt RJ45 Ethernet kábelekhez

A teszt kritikus a megfelelő anyagok kiválasztásához a kutatás és fejlesztés során. A húzópróba meghatározza a hálózati kábel maximális terhelhetőségét, és ellenőrzi a minimális szilárdsági és nyúlási követelményeket a kábel megszakításához. Egy közös tesztelési módszert használunk, amit „Húzás és Törés” néven ismerünk, ahol közvetlenül a vezetékcsatlakozást húzzuk, amíg el nem tör. A EXW patch kábelek átlagosan legalább 20 lbf (9,1 kgf) húzóerőt képesek elviselni anélkül, hogy megsérülnének.

8P8C moduláris csatlakozók behelyezési és kivételi tesztje

A csatlakozó behelyezésének és kivételének ciklusait egy motoros tesztgéppel végzett állandó sebességgel mérjük. Ezt többszörös ciklusban végezzük el annak érdekében, hogy megerősítsük, hogy 50 mikrohüvelykes aranyozott RJ45 8P8C csatlakozóink meghaladják a nemzetközi szabványt (750 ciklus) és legalább 1 200 alkalommal újra behelyezhetők.

RJ45 Ethernet kábel gyártásának és összeszerelésének bejövő minőségellenőrzése

Szigorú IQC tesztelési protokolljaink vannak. A videó gyorsan végigvezet téged a gyártás előtti tesztelés típusain. A részletes tesztelési eljárások magukban foglalják a kábel méretének tesztelését, az izoláció vastagságának mérését, a kábel végpontjainak tesztelését és a színellenőrzést. Emellett számos más tesztelésünk is van, amelyek megfelelőek lehetnek a projektjéhez. Biztosítani tudjuk a minőséget és kreatív megoldásokat találunk a projektjének gyakori problémáira.

8P8C Ethernet Patch kábel Assembly In-Process minőségellenőrzése

Az Ethernet patch kábelek szigorú IPQC-ja az RJ45 Ethernet csatlakozók végső minőségellenőrzése (FQC). A külső vizsgálattól a funkcionalitási tesztelésig a folyamat magában foglalja a betét ház lyukátmérő ellenőrzését, a méretellenőrzést, a vizuális ellenőrzést, a rögzítő zárszerkezet magasságának ellenőrzését, a rögzítő zárszerkezet hajlítási tesztjét és a csatlakozó tű magasságának mérését. A vizuális ellenőrzés során biztosítjuk, hogy minden csatlakozóházban ne legyenek fekete foltok, áramlási vonalak, üregesedések, vákuumhiányok, karcolások, villanások, deformációk és elszíneződések. Minden hajlítási tesztben a rögzítő zár legalább 20-szor hajlik, hogy garantálja a tartósságot.

Bevonat vastagság mérés

Rendelkezünk egy professzionális elektrolitikus bevonó műhellyel, ahol különböző aranybevonat vastagságokat készítünk. Az arany bevonat vastagsága meghatározó tényező a végső termék funkcionalitásának, megjelenésének és költségének meghatározásában. Az X-ray fluorescence (XRF) spektrométer segítségével biztosítjuk, hogy termékeink megfeleljenek a kért aranybevonat vastagságának. Az XRF analizátor nagyon tiszta teszt módszer, mert nem igényel vegyszereket. Ez a nem romboló műszer gyorsan elvégezheti a bevonat vastagságának mérését.

Korrózióállóság értékelések: Sópermetes és salétromsavas tesztelés

Két féle tesztet kínálunk a gold bevonat és a szubsztrát anyagok korrózióállóságának értékelésére: (1) sópermetes teszt a kapcsoló tűk és az arany drótok számára, valamint (2) salétromsavas teszt az arany drótok számára. A kapcsolati tűk moduláris csatlakozókban vannak használva, és az arany drótok alkatrészek a keystone csatlakozókban. Mindkét tesztelés közös gyorsított korrózióteszt módszerek. A teszt alatt álló mintákat hosszú ideig egy zárt szekrényben kitették egy erősen korrózív környezetnek. A teszt időtartama pozitív összefüggésben van a bevonat vastagságával.

Videók

Húzóerő teszt (húzóteszt)Behelyezési és kivételi teszt (RJ45 Ethernet csatlakozók)Kezdeti minőségellenőrzés (RJ45 patch kábelek)Folyamatban lévő minőségellenőrzés (RJ45 patch kábelek)Bevonat vastagság mérés (kapcsoló tűk és arany drótok)Sópermetes tesztelés és salétromsavas tesztelés (korrózióállóság értékelések)Fotók

Minőségbiztosítás és tesztelés | Magas minőségű patch kábelek kiválasztása: Stratégiai megközelítés a hálózatkezelők számára | EXW

1985 óta Tajvanon működik a Excellence Wire Ind. Co., Ltd., amely strukturált kábeltermékek gyártója. Fő adatkommunikációs termékeik közé tartoznak az RJ45 csatlakozók, a keystone aljzatok, a patch kábelek, a patch panelek, valamint az IP68 vízálló keystone aljzatok és csatlakozók, melyek UL, ETL, FORCE, GHMT, RoHS és REACH tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Fedezze fel a Excellence Wire Ind. Co., Ltd. csúcsminőségű hálózati kábelmegoldásait. RJ45 csatlakozókra specializálódva termékeink megbízható, magas sebességű kapcsolatot biztosítanak különböző hálózati igényekhez. A csatlakozóink egyszerűsítik a kábelezést a telekommunikációs és adatrendszerekben, míg strapabíró patch kábeleink hatékony hálózati kapcsolatokat tesznek lehetővé. Patch paneljeink hatékonyan szervezik és kezelik a kábeleket, javítva a hálózat teljesítményét. Ezenkívül IP68 vízálló csatlakozóink és csatlakozóink robosztus megoldást nyújtanak kültéri vagy kihívást jelentő környezetek számára, biztosítva a hosszú élettartamot és megbízhatóságot. Széles körű hálózati követelmények kiszolgálására alkalmas termékeink ideálisak olyan vásárlók számára, akik minőséget és innovációt keresnek a hálózati kábelezés területén.

'EXW' 38 éves tapasztalattal és fejlett patch kábelekkel szolgálja ki ügyfeleit, biztosítva, hogy minden ügyfél igénye teljesüljön.