Hálózati Kábelvágó eszköz | Keystone Jacks: Integrált alkotóelemek a strukturált kábelezéshez üzleti hálózatokban | EXW

Rugós Ethernet csavart pár hálózati Kábelvágó | réz és optikai szálas kábelmegoldások | EXW

Rugós Ethernet csavart pár hálózati kábelcsípő

Hálózati Kábelvágó eszköz

A kis RJ45 Ethernet hálózati rugós kábelcsípő, amely a kábelburkolatot a megfelelő mélységben vágja, és nem vágja be a csavart páros vezetékek belső rétegét. Ideális a 3,5-9,0 mm-es kábelátmérőjű réz hálózati LAN kábelekhez. A hálózati kábel leválasztó eszközt a kábelre csípteted, körbeforgatod a kábel burkolatán, majd 2-3 alkalommal erőteljesen megforgatod a kábelt. A kábel burkolat könnyedén lehúzható anélkül, hogy a penge hosszát vagy a vágás mélységét újra kellene beállítani, ha túl sekély vagy túl mély a vágás. Minden, amire szüksége van egy kábelcsípőnek egy réz kábelezés telepítése során, megtalálható ebben az eszközben, és az eszköz segíthet Önnek gyorsan és könnyedén elvégezni.


01 Nov, 2022 EXW
Termékek
Rugós RJ45 csavart pár hálózati kábel lefejtő - Ethernet kábel burkolatvágó
Rugós RJ45 csavart pár hálózati kábel lefejtő

A rugós Kábelvágó az UTP és STP sodrott érpáros hálózati kábelekhez könnyű, tartós és kisméretű kábelburkolat-vágó, amely befér a zsebedbe....

Részletek

Ez egy letölthető termékkatalógus lista.

Hálózati Kábelvágó eszköz | Hatékony kábelkezelés: Alapvető fontosságú a vállalati hálózatüzemeltetés optimalizálásához | EXW

1985 óta Tajvanon működik a Excellence Wire Ind. Co., Ltd., amely strukturált kábeltermékek gyártója. Fő adatkommunikációs termékeik közé tartoznak az RJ45 csatlakozók, a keystone aljzatok, a patch kábelek, a patch panelek, valamint az IP68 vízálló keystone aljzatok és csatlakozók, melyek UL, ETL, FORCE, GHMT, RoHS és REACH tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Fedezze fel a Excellence Wire Ind. Co., Ltd. csúcsminőségű hálózati kábelmegoldásait. RJ45 csatlakozókra specializálódva termékeink megbízható, magas sebességű kapcsolatot biztosítanak különböző hálózati igényekhez. A csatlakozóink egyszerűsítik a kábelezést a telekommunikációs és adatrendszerekben, míg strapabíró patch kábeleink hatékony hálózati kapcsolatokat tesznek lehetővé. Patch paneljeink hatékonyan szervezik és kezelik a kábeleket, javítva a hálózat teljesítményét. Ezenkívül IP68 vízálló csatlakozóink és csatlakozóink robosztus megoldást nyújtanak kültéri vagy kihívást jelentő környezetek számára, biztosítva a hosszú élettartamot és megbízhatóságot. Széles körű hálózati követelmények kiszolgálására alkalmas termékeink ideálisak olyan vásárlók számára, akik minőséget és innovációt keresnek a hálózati kábelezés területén.

'EXW' 38 éves tapasztalattal és fejlett patch kábelekkel szolgálja ki ügyfeleit, biztosítva, hogy minden ügyfél igénye teljesüljön.