RJ45 réz kábelezési termékek nemzetközi tanúsítványai | RJ45 csatlakozók: A hálózat integritásának és teljesítményének javítása szakemberek számára | EXW

Egy strukturált kábelezési vállalat iparági elismert tanúsítványaival | Keystone aljzatok hálózati célokra - Tartós és megbízható | EXW

Egy strukturált kábelezési vállalat iparági elismert tanúsítványaival

Terméktanúsítvány

RJ45 réz kábelezési termékek nemzetközi tanúsítványai

A EXW kábelezési termékek megfelelnek a nemzetközi szabványoknak, és számos harmadik fél tanúsítványt szerzünk, hogy igazoljuk termékeink teljesítményét. A harmadik fél tanúsítása biztosítja a biztonságosabb és megbízhatóbb termékeket. Biztosítja, hogy termékeink megfelelnek az értékelésükre vonatkozó előírt követelményeknek. Mint tanúsított strukturált kábelezési szállító, képesek vagyunk kiváló termékeket készíteni és a megfelelő terméket biztosítani az Ön igényeihez. Ezek a tanúsítványok letölthetők.


ERŐ (DELTA)

Korábban DELTA néven ismert, a FORCE Technology egy nonprofit szervezet Dániában, amely technológiai tanácsadást és szolgáltatásokat nyújt. Dánia egyik legnagyobb GTS intézeteként a Force Technology és annak tanúsítványa biztosítja, hogy RJ45 ethernet patch kábeleink megfeleljenek több általános kábelezési és kábelezési komponensekkel kapcsolatos követelményeknek, mint például az ISO/IEC 11801-1:2017 (Ed. 1.0), ISO/IEC 11801-2:2017 (Ed. 1.0), TIA-568.2-D:2018 és IEC 60512-99-002:2019.

ETL (Intertek)

Az ETL az Intertek jól ismert leányvállalata, tanúsítási programja és laboratóriuma Észak-Amerikában. Az ETL listázott termékek mindegyike megfelel az észak-amerikai biztonsági előírásoknak. Az ETL Listed jelzés széles körben elfogadott az Egyesült Államokban és Kanadában, hogy biztosítsa, hogy a termékek megfelelnek az iparági szabványoknak, mint a biztonság szimbóluma a vásárlók számára. A laboratórium teszteli kábelezési termékeinket a mechanikai követelmények, átviteli jellemzők, termék megbízhatóság és alkalmazások tekintetében az ANSI/TIA-568.2-D és az ISO/IEC 11801-1 szerint.

GHMT

A GHMT tanúsítvány a legelismertebb Németországban működő harmadik fél által végzett teszt laboratórium, amely teszteli a generikus kábelezés specifikus szerkezeteit és minimális konfigurációit, a csatornák, kapcsolódó hardverek és kábelek teljesítménykövetelményeit, a végrehajtási követelményeket és interfészeket. A 5. kategóriától 8. kategóriáig terjedő kábelezési termékeink esetében az 5 teljesítményosztály teszteli a kábelezési termékek bizonyos kategóriájának minimális követelményeit egy kapcsolat vagy csatorna esetén: D osztály (5. kategória), E osztály (6. kategória), EA osztály (6A kategória), I osztály (8.1 kategória) és II osztály (8.2 kategória). Az ISO/IEC 11801-1 Ed. 1.0 (2017-11) szabványnak megfelelően tesztelt termékek széles körű alkalmazásra alkalmasak, mint például analóg és ISDN telefonok, különböző adatkommunikációs szabványok, okos épületvezérlő rendszerek és gyári automatizálási létesítmények irodákban (ISO/IEC 11801-2), ipari épületekben (ISO/IEC 11801-3), otthonokban (ISO/IEC 11801-4), adatközpontokban (ISO/IEC 11801-5) és elosztott épületekben (ISO/IEC 11801-6).

GHMT jóváhagyott termékek

A legjobb új termékek a GHMT tanúsítvánnyal rendelkezők közül Cat.8 S/FTP 26 AWG Patch kábel, Cat.8 FTP szerszám Free Keystone Jack és Cat.8 STP csatlakozó.

Fluke kalibráció

A termékünk következetes minőségét megbízható kábelteszteléssel és pontos eredményekkel biztosítjuk. Gépeink kalibráltak, hogy elkerüljék a pontatlan és hibás alkatrészek gyártását. A minőség, biztonság és a berendezések hosszú élettartamának fenntartására törekszünk a gyártási folyamatok során, és gondoskodunk arról, hogy minden gyártási berendezés megfelelően legyen kalibrálva annak érdekében, hogy termékeket állítsunk elő, amelyek megfelelnek a specifikációknak. Ez a nyomtatott Fluke kalibrációs tanúsítvány a minőségi szabványaink bizonyítékaként és a kábeltesztereink által elemzett és generált eredményekbe vetett bizalomként szolgál.

UL (Underwriter Laboratories)

Az UL egy harmadik fél által alapított tanúsító vállalat, amely Chicagóban, az Egyesült Államokban található. Megbízható biztonsági garanciát nyújt az ügyfeleknek. Az UL tanúsítvány a nyersanyagaink minőségét biztosítja a tűzveszélyesség vizsgálatával. Termékeink biztonságosnak bizonyultak bizonyos környezetekben (pl. irodákban, otthonokban és ipari környezetekben), mert teljesítik az egyik gyúlékonysági szabványt: UL 94 V-0 (a lángolás 10 másodpercen belül megszűnik) és UL 94 V-2 (a lángolás 30 másodpercen belül megszűnik).

ISO (Nemzetközi Szabványügyi Szervezet)

Az ISO biztosítja, hogy termékeink és szolgáltatásaink tanúsítottan megfeleljenek a minimális szabványoknak, amelyek néhány iparág és ügyfél számára elengedhetetlenek. Azoknak az ügyfeleknek, akik előnyben részesítik vagy igénylik a tanúsítványt, számos olyan tanúsítványunk van, amelyek biztosítják képességünket a következetes minőségbiztosítás nyújtására. Mint Tajvanon ISO 9001:2015 tanúsított kábelezési vállalat, következetes teljesítményt és termékeket biztosítunk különböző kontextusokban és országokban.

RoHS (Veszélyes anyagok korlátozásáról szóló irányelv 2002/95/EK)

A RoHS tanúsítvány egy termékspecifikus jogszabály, amely az Elektromos és Elektronikai Berendezésekben (EEE) található veszélyes anyagokra összpontosít. Annak érdekében, hogy csökkentsük az elektronikai termékek környezeti hatását és egészségügyi hatását, minden termékünk megfelel az Európai Unió 2002/95/EK irányelvének, amely a bizonyos veszélyes anyagok használatának korlátozásáról szól az EEE-ben. Termékeink nem haladják meg az engedélyezett mennyiségeket az alábbi korlátozott anyagok esetében: higany, ólom, kadmium és a legtöbb bromozott műanyag (PBB és PBDE). A bromozott lángálló anyagok (BFR-ek) mesterséges vegyületek, amelyeket gyakran használnak az elektronikában a termék gyúlékonyságának csökkentésére. Az 'EXW' kábelezési termékek biztonságosan használhatók lakó-, kereskedelmi és ipari épületekben. Folyamatosan keresünk jobb módokat a magas biztonsági előírások teljesítésére.

REACH (Kémikáliák Regisztrációja, Értékelése, Engedélyezése és Korlátozása)

A REACH az Európai Unió rendelete (EC No. 1907/2006), amely az emberi egészség és a környezet védelmét szolgálja a vegyi anyagok használatától. Ez felállítja a kémiai anyagok tulajdonságai és veszélyeihez kapcsolódó összes adat értékelésének eljárásait, és szabályozza a kémiai anyagokkal kapcsolatos kockázatokat azok teljes életciklusuk során. Az összes EXW termék megfelel az REACH előírásainak, és összhangban van azzal az erőfeszítésünkkel, hogy alacsony kockázatú termékeket gyártsunk. Biztosítjuk a termék biztonságát és minden termékünk mögött állunk.

DUNS (Dun & Bradstreet)

Vállalkozásunk hitelességét és megbízhatóságát, mint megbízható kábelezési termékgyártót, a Dun & Bradstreet igazolja. A DUNS-szám egyedi kilenc karakteres szám, amelyet egy szervezet azonosítására használnak. A Dun & Bradstreet (D&B) hozza létre a számot, amely üzleti profil létrehozására szolgál, és vállalatunk nevét, telefonszámát, címét, dolgozók számát és tevékenységi körét, valamint más releváns vállalati információkat tartalmaz.

Terméktanúsítvány | Magas minőségű patch kábelek kiválasztása: Stratégiai megközelítés a hálózatkezelők számára | EXW

1985 óta Tajvanon működik a Excellence Wire Ind. Co., Ltd., amely strukturált kábeltermékek gyártója. Fő adatkommunikációs termékeik közé tartoznak az RJ45 csatlakozók, a keystone aljzatok, a patch kábelek, a patch panelek, valamint az IP68 vízálló keystone aljzatok és csatlakozók, melyek UL, ETL, FORCE, GHMT, RoHS és REACH tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Fedezze fel a Excellence Wire Ind. Co., Ltd. csúcsminőségű hálózati kábelmegoldásait. RJ45 csatlakozókra specializálódva termékeink megbízható, magas sebességű kapcsolatot biztosítanak különböző hálózati igényekhez. A csatlakozóink egyszerűsítik a kábelezést a telekommunikációs és adatrendszerekben, míg strapabíró patch kábeleink hatékony hálózati kapcsolatokat tesznek lehetővé. Patch paneljeink hatékonyan szervezik és kezelik a kábeleket, javítva a hálózat teljesítményét. Ezenkívül IP68 vízálló csatlakozóink és csatlakozóink robosztus megoldást nyújtanak kültéri vagy kihívást jelentő környezetek számára, biztosítva a hosszú élettartamot és megbízhatóságot. Széles körű hálózati követelmények kiszolgálására alkalmas termékeink ideálisak olyan vásárlók számára, akik minőséget és innovációt keresnek a hálózati kábelezés területén.

'EXW' 38 éves tapasztalattal és fejlett patch kábelekkel szolgálja ki ügyfeleit, biztosítva, hogy minden ügyfél igénye teljesüljön.