8P8C moduláris csatlakozó, RJ45 aljzat, patch kábel gyártó | RJ45 csatlakozók: A hálózat integritásának és teljesítményének javítása szakemberek számára | EXW

Mérnöki technológia | Keystone aljzatok hálózati célokra - Tartós és megbízható | EXW

Mérnöki technológia

OEM és ODM

8P8C moduláris csatlakozó, RJ45 aljzat, patch kábel gyártó

A EXW-nak több mint 40 alkalmazottja van a tervezési csapatunkban és az öntőformák műhelyében, erős terméktervezési képességgel és pontos öntőformakészítési képességgel rendelkezik, kiváló egyedi gyártási szolgáltatást nyújtva. Minden népszerű termékünk, mint például az Augmented Cat. 8 Patch kábel (adatátvitel akár 25 Gbps és sávszélesség akár 2 GHz, amit a Fluke DSX-8000 Cable Analyzerrel ellenőriztek), testreszabható a gold bevonat vastagságától és az egyedi készítésű törésgátlóktól a személyre szabott csomagolásig és logó nyomtatásig.


Nemzetközi szabványok

Termékeink ETL & FORCE DELTA tanúsítvánnyal rendelkeznek, és megfelelnek az alább felsorolt szabványoknak:

  • ISO/IEC 11801-1:2017 (Ed.1.0)
  • EN50173-1:2018
  • EN50173-2:2018
  • ANSI/TIA-568-D
  • IEC 61935-2:2010 (Ed.3.0) (Átviteli követelmény)
Formázási folyamatok

Elektromos kisüléses megmunkálás

Ez egy fémeltávolító és gyártási folyamat, amely ívelt felületeket és bonyolult formákat hoz létre. Használható felületi csiszoláshoz és sima tükörfényű polírozáshoz is, amely helyettesíti a kézi polírozási folyamatot.

Quadra-Chek 200

A QC200 egy fejlett digitális kijelző, amely nagyon magas szintű pontosságot és precizitást igénylő 2D és 3D geometriai alkatrészek mérésére és ellenőrzésére szolgál.

Formapolírozás

A termeléshez nagy pontosságú formázás szükséges, és gépeink rendkívül következetes ± 0,005 mm-es toleranciával rendelkeznek. A gép sík felületeket, ívelt felületeket, sugársarokat és ferde éleket is polírozhat.

CNC marás és alakítás

A munkadarabot a kész formához alakítva a gép belső formákat és külső alakzatokat vág.

CNC ágyas marógép

Nagy és nehéz házak és alkatrészek gyártására használják.

Optikai összehasonlító

Kis méretű gyártott alkatrészek méreteinek ellenőrzésére és mérésére használják (legnagyobb nagyítás: 50x).

Forma kifejlesztés

A forma műhely felelős a forma karbantartásáért, hibaelhárításáért és javításáért. A professzionális forma kifejlesztési és karbantartási képességeinkkel számos ismert és sikeres márka számára gyártunk testreszabott kábelezési termékeket.

Videók

Forma műhelyFotók

OEM és ODM | Magas minőségű patch kábelek kiválasztása: Stratégiai megközelítés a hálózatkezelők számára | EXW

1985 óta Tajvanon működik a Excellence Wire Ind. Co., Ltd., amely strukturált kábeltermékek gyártója. Fő adatkommunikációs termékeik közé tartoznak az RJ45 csatlakozók, a keystone aljzatok, a patch kábelek, a patch panelek, valamint az IP68 vízálló keystone aljzatok és csatlakozók, melyek UL, ETL, FORCE, GHMT, RoHS és REACH tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Fedezze fel a Excellence Wire Ind. Co., Ltd. csúcsminőségű hálózati kábelmegoldásait. RJ45 csatlakozókra specializálódva termékeink megbízható, magas sebességű kapcsolatot biztosítanak különböző hálózati igényekhez. A csatlakozóink egyszerűsítik a kábelezést a telekommunikációs és adatrendszerekben, míg strapabíró patch kábeleink hatékony hálózati kapcsolatokat tesznek lehetővé. Patch paneljeink hatékonyan szervezik és kezelik a kábeleket, javítva a hálózat teljesítményét. Ezenkívül IP68 vízálló csatlakozóink és csatlakozóink robosztus megoldást nyújtanak kültéri vagy kihívást jelentő környezetek számára, biztosítva a hosszú élettartamot és megbízhatóságot. Széles körű hálózati követelmények kiszolgálására alkalmas termékeink ideálisak olyan vásárlók számára, akik minőséget és innovációt keresnek a hálózati kábelezés területén.

'EXW' 38 éves tapasztalattal és fejlett patch kábelekkel szolgálja ki ügyfeleit, biztosítva, hogy minden ügyfél igénye teljesüljön.