Kiváló csatlakozók kiváló tervezéssel | Kritikus hálózati alkalmazásokhoz készült fejlett moduláris csatlakozó megoldások | EXW

Moduláris csatlakozó 3 érintkező tűvel tervezve | Réz és optikai szálas kábelmegoldások | EXW

Moduláris csatlakozó 3 érintkező tűvel tervezve

Kiváló csatlakozók kiváló tervezéssel

Az EXW moduláris csatlakozók UL minősített átlátszó és sima házzal, szabadalmaztatott 3 tüskével, egyedi aranybevonattal, nemzetközi minősítéssel, pontosan beágyazott tűmagassággal és hajlítható zárral rendelkeznek, amely sokszoros hajlításra is tartós. Ezenkívül moduláris csatlakozóink X-ray teszten (Aranybevonat vastagság teszt), sópermet teszten és salétromsav teszten (Korrózióállósági teszt) esnek át, biztosítvaz RJ45 csatlakozóink kiváló minőségű teljesítményét. Az összes kiemelkedő tulajdonság mellett az EXW szolgáltatást is nyújt OEM és ODM szolgáltatásokkal, hogy megfelel az ideális csatlakozók tervezésének!


Miért jobb a 3 érintkezős betét, mint a 2 érintkezős betét?

EXW biztosít 3 tűcsatlakozót mind a szilárd, mind a sodort kábelekhez (Y tűk és Z tűk). A kínált 2 tüskés csatlakozók szilárd vagy sodort kábelekhez (B tüskék és E tüskék) használhatók. A Z típusú 3 tüskés csatlakozóink üreges kialakítással rendelkeznek, a kapcsolati tüskéken pedig fúrási lyuk található, ami jelentősen csökkenti a keresztbeszélődést. A 3 tüskés csatlakozó szabadalmaztatásra került Tajvanban, Kínában, az Egyesült Államokban, Németországban és Japánban is. A 3 tüskés csatlakozó magasabb vezetőképességet mutat, mint a 2 tüskés csatlakozó, mert a fésűs 3 tüskés csatlakozónak nagyobb érintkezési területe van a réz vezetékekkel. A 3 tüskés csatlakozó több alkalmazással rendelkezik a 2 tüskés csatlakozóhoz képest, mind a szilárd, mind a sodort kábelek esetében, és magasabb teljesítményt nyújt.

3 tüskés csatlakozók előnyei

A pontosan beágyazott magasság, a kivájt kialakítás és a többféle felhasználási lehetőség az általunk szabadalmaztatott 3 tüskés tűk előnyei. A 3 tüskés csatlakozóval kompatibilis a szilárd és sodort kábelekkel, így hatékonyan kihasználhatja raktárhelyiségét, mert nem kell különböző típusú csatlakozókat raktározni a különböző kábelekhez való kompatibilitáshoz. Ezenkívül szigorúan ellenőrizzük a kapcsolati tűk beágyazott magasságát, amely elkerülheti a laza kapcsolatot. Ezenkívül a 3 tüskés csatlakozó üreges kialakítása kiterjeszti az aranyozott területet és csökkenti a kereszthangot, biztosítva a vezetékek kapcsolatának magas teljesítményét.

RJ45 csatlakozók egyedi aranybevonat vastagsága

A rézötvözet drótaink aranybevonat vastagsága testreszabható a villanymásodperces 3-tól az 50 mikronig. Az aranyozás előtt egy réteg nikkelre vonjuk be, amely gyakran alkalmazható a szubsztrátumra (a bázismateriálra, például rézre vagy foszforbronzra) támogatásként, hogy javítsa az általános kopásállóságot és csökkentse a pórusokat az aranyban. Az aranyozás javítja a csatlakozó tűk vezetőképességét és korrózióállóságát. Az arany kiemelkedő ellenállást mutat a kémiai erózióval szemben, még magas hőmérsékleteken is. Ez azt jelenti, hogy az érintkező tűk vezetőképessége idővel megmarad. Üdvözöljük, hogy előterjesztheti igényeit és személyre szabott csatlakozókat kaphat.

Röntgen vizsgálat, sópermetes teszt és salétromsav teszt jóváhagyás

EXW biztosítja a nikkel- és aranybevonat vastagságát, korrózióállóságát és az alapanyagokat az XRF (röntgen-fluoreszcencia) spektrométerrel, a sópermetes teszt ASTMB117-1997 (más néven sóködteszt) és a salétromsavas teszt segítségével. Az 50 mikrohüvelykes aranybevonattal ellátott csatlakozókat 48 órán át sópermetes tesztnek vetik alá, hogy biztosítsák a kapcsolódó tűket és az arany drótokat a szabványnak megfelelően. Arany drótjainkat is tesztelték salétromsavas vizsgálattal. Ezekkel a három teszttel igazoljuk, hogy moduláris csatlakozóink megfelelnek a nemzetközi szabványoknak és specifikációknak, biztosítva, hogy csatlakozóink minden ügyfelünk igényeit kielégítsék.

Kapcsolódó Termékek
Cat.6A STP nagy átmérőjű moduláris csatlakozó - Cat 6A STP átvezető, zárt végű moduláris csatlakozó
Cat.6A STP nagy átmérőjű moduláris csatlakozó

Az EXW szabadalmaztatott 3-penge érintkezőivel és kiváló vezetőképességével a moduláris...

Részletek
Cat.6 UTP Easy Plug Snagless Moduláris Csatlakozó - Cat 6 UTP Easy Plug RJ45 Csatlakozó Arch Zárral
Cat.6 UTP Easy Plug Snagless Moduláris Csatlakozó

Az időhatékony intézkedésekhez tervezett Easy Plug csatlakozó lehetővé teszi a vezetékek...

Részletek
Cat.6A STP moduláris csatlakozó fésűvel (5 felfelé, 3 lefelé) - OEM 8P8C Cat 6A STP RJ45 moduláris csatlakozó
Cat.6A STP moduláris csatlakozó fésűvel (5 felfelé, 3 lefelé)

A 6A árnyékolt csatlakozók át tudnak menni a Fluke Cat.6A komponens teszten. A szabadalmaztatott...

Részletek
Eszköz Ajánlások
RJ45 többfunkciós krimpelő - RJ45 többfunkciós krimpelő eszköz
RJ45 többfunkciós krimpelő

RJ45 krimpelő és vezetékvágó a snagless, non-snagless, easy plug és zárt végű csatlakozókhoz...

Részletek
RJ45 Multi-Funkciós Kábel Eszköz - RJ45 kábelcsíkozó eszköz
RJ45 Multi-Funkciós Kábel Eszköz

Az RJ45 Kábelvágó az RJ45 patch kábelek összeszereléséhez két fő funkcióval...

Részletek
Réz hálózati kábelteszter - RJ45 Ethernet LAN vezetékes hálózati réz kábelteszter
Réz hálózati kábelteszter

Kompakt és hordozható RJ45 Ethernet kábelteszter, amely egy akkumulátorral működő és vezeték...

Részletek
Koaxiális és Réz Hálózati Kábelvágó - UTP és STP Ethernet Kábelvágó
Koaxiális és Réz Hálózati Kábelvágó

A kábelvágó ideális a réz hálózati UTP és STP csavart pár kábelekhez, kábelátmérővel...

Részletek
Vágó Fogó Puha Fém Drótokhoz Akár 18 AWG-ig - Vágó Fogó Ólom- és Réz Drótokhoz
Vágó Fogó Puha Fém Drótokhoz Akár 18 AWG-ig

A vágószerszám 18 AWG-ig vágja a vezetékeket. Ez a gép 1 mm vastag puha fém drótokat...

Részletek

Kiváló csatlakozók kiváló tervezéssel | Hatékony kábelkezelés: Alapvető fontosságú a vállalati hálózatüzemeltetés optimalizálásához | EXW

1985 óta Tajvanon működik a Excellence Wire Ind. Co., Ltd., amely strukturált kábeltermékek gyártója. Fő adatkommunikációs termékeik közé tartoznak az RJ45 csatlakozók, a keystone aljzatok, a patch kábelek, a patch panelek, valamint az IP68 vízálló keystone aljzatok és csatlakozók, melyek UL, ETL, FORCE, GHMT, RoHS és REACH tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Fedezze fel a Excellence Wire Ind. Co., Ltd. csúcsminőségű hálózati kábelmegoldásait. RJ45 csatlakozókra specializálódva termékeink megbízható, magas sebességű kapcsolatot biztosítanak különböző hálózati igényekhez. A csatlakozóink egyszerűsítik a kábelezést a telekommunikációs és adatrendszerekben, míg strapabíró patch kábeleink hatékony hálózati kapcsolatokat tesznek lehetővé. Patch paneljeink hatékonyan szervezik és kezelik a kábeleket, javítva a hálózat teljesítményét. Ezenkívül IP68 vízálló csatlakozóink és csatlakozóink robosztus megoldást nyújtanak kültéri vagy kihívást jelentő környezetek számára, biztosítva a hosszú élettartamot és megbízhatóságot. Széles körű hálózati követelmények kiszolgálására alkalmas termékeink ideálisak olyan vásárlók számára, akik minőséget és innovációt keresnek a hálózati kábelezés területén.

'EXW' 38 éves tapasztalattal és fejlett patch kábelekkel szolgálja ki ügyfeleit, biztosítva, hogy minden ügyfél igénye teljesüljön.