Univerzális feszültségcsökkentő törésgátló | Keystone Jacks: Integrált alkotóelemek a strukturált kábelezéshez üzleti hálózatokban | EXW

RJ45 Vágott és Állítható Moduláris Csatlakozó törésgátlóburkolat | réz és optikai szálas kábelmegoldások | EXW

RJ45 Vágott és Állítható Moduláris Csatlakozó törésgátlóburkolat

Univerzális feszültségcsökkentő törésgátló

Jobb védelem érdekében a porvédő jobb feszültségelosztást biztosít és meghosszabbítja a csatlakozó élettartamát.


23 Jul, 2021 EXW
Vágási és állítható feszültségcsökkentő védő

Kompatibilis 5,5 mm-től 7,5 mm-ig terjedő kábelátmérővel. Könnyen levágható az átmérő beállításához. Ha bedugja a csatlakozóba, szorosan illeszkedő csatlakozót kap, amint a csatlakozót összenyomja.

Porvédő

A porvédő tovább védi a csatlakozót a hajlástól, töréstől és a közeli kábelekbe akadástól. A védő PVC és PC anyagból készült. Rendkívül tartós és könnyű.

Készletköltség megtakarítás

A különleges feszültségcsökkentő védő lehetővé teszi, hogy egy védő illeszkedjen különböző típusú kábelekhez, különböző OD tartományban. Csökkenti a készletköltséget azzal, hogy csökkenti a készletben vásárolt védők számát, amelyek mindenféle kábelhez illeszkednek. Üdvözöljük az ODM és OEM megrendeléseket.

További részletes információért kérjük, látogasson el a termékoldalra.

Termékek
RJ45 Vágott és Állítható Moduláris Csatlakozó Védőburkolat - Állítható Különböző Kábelátmérőhöz Csatlakozó Védőburkolat
RJ45 Vágott és Állítható Moduláris Csatlakozó Védőburkolat

Az új csatlakozó fedél a burkolat külső átmérőjének tiszta skálázásával nagyobb rugalmasságot nyújt, és 5,5 mm-től 7,0 mm-ig vágva illeszthető...

Részletek

Ez egy letölthető termékkatalógus lista.

Univerzális feszültségcsökkentő törésgátló | Hatékony kábelkezelés: Alapvető fontosságú a vállalati hálózatüzemeltetés optimalizálásához | EXW

1985 óta Tajvanon működik a Excellence Wire Ind. Co., Ltd., amely strukturált kábeltermékek gyártója. Fő adatkommunikációs termékeik közé tartoznak az RJ45 csatlakozók, a keystone aljzatok, a patch kábelek, a patch panelek, valamint az IP68 vízálló keystone aljzatok és csatlakozók, melyek UL, ETL, FORCE, GHMT, RoHS és REACH tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Fedezze fel a Excellence Wire Ind. Co., Ltd. csúcsminőségű hálózati kábelmegoldásait. RJ45 csatlakozókra specializálódva termékeink megbízható, magas sebességű kapcsolatot biztosítanak különböző hálózati igényekhez. A csatlakozóink egyszerűsítik a kábelezést a telekommunikációs és adatrendszerekben, míg strapabíró patch kábeleink hatékony hálózati kapcsolatokat tesznek lehetővé. Patch paneljeink hatékonyan szervezik és kezelik a kábeleket, javítva a hálózat teljesítményét. Ezenkívül IP68 vízálló csatlakozóink és csatlakozóink robosztus megoldást nyújtanak kültéri vagy kihívást jelentő környezetek számára, biztosítva a hosszú élettartamot és megbízhatóságot. Széles körű hálózati követelmények kiszolgálására alkalmas termékeink ideálisak olyan vásárlók számára, akik minőséget és innovációt keresnek a hálózati kábelezés területén.

'EXW' 38 éves tapasztalattal és fejlett patch kábelekkel szolgálja ki ügyfeleit, biztosítva, hogy minden ügyfél igénye teljesüljön.