2021 Év értékelése | Keystone Jacks: Integrált alkotóelemek a strukturált kábelezéshez üzleti hálózatokban | EXW

2021 Excellence Wire vállalati videó | réz és optikai szálas kábelmegoldások | EXW

2021 Excellence Wire vállalati videó

2021 Év értékelése

Az Excellence Wire a pandémia által okozott hatásokhoz igazodva és alkalmazkodva folyamatosan változtatásokat hajt végre annak érdekében, hogy fenntartsa termékeink és szolgáltatásaink minőségét. Ilyen időszakokban sok innovatív terméket terveztünk, hogy segítsünk enyhíteni a pandémiát. Az elmúlt évben digitális átalakulásokat is végrehajtottunk, RPA-t integráltunk az ERP rendszerbe, hogy gyorsabb szolgáltatást nyújthassunk és kielégítsük a világszerte növekvő kábelezési termékek iránti keresletet.


25 Feb, 2022 EXW

Baktériumok elleni védelem: Antibakteriális kábelezési megoldás

A járvány óta szerettünk volna hozzájárulni a közegészségügyhöz.2020-ban, amikor a COVID-19 esetek hirtelen megnövekedése világszerte meglepetésként érte az embereket, kifejlesztettük és piacra dobtuk az új antibakteriális kábelezési megoldást azzal a reménnyel, hogy csökkentjük az élelmiszer-mérgezéseket.Az antibakteriális oldat a termékvonal, amely az egyesített erőfeszítésünket képviseli a biztonságosabb és tisztább munkakörnyezet megteremtésére az élelmiszer- és orvosi gyártásban.Az ISO 22196 módszert használtuk az antimikrobiális rezisztencia értékelésére, és megállapítottuk, hogy kábeleink gátolják az escherichia coli és a staphylococcus aureus növekedését.Ezek a mindenütt jelenlévő baktériumok hányást, lázat és súlyos fertőzéseket, mint például tüdőgyulladást okozhatnak.

rj45 ethernet antibakteriális megoldás
Jövőbiztosítsa hálózatát: 8. kategóriás kábelezési megoldás

Ahogy a 5G piac bővül, az utóbbi években jelentősen nő a szükség a 8. kategóriás kábelezésre és a gyorsabb adatátvitelre, amely magasabb gigabit per másodperces csúcssebességet biztosít. A Cat.8 kábelezési megoldás egy új típusú strukturált kábelezési szabvány. A következő generációs Category 8 25GBASE-T csatlakozókat, patch kábeleket, tömeges kábeleket és aljzatokat kínálunk, amelyeket arra terveztek, hogy szinte mindenkit és mindent összekapcsoljanak. Gépek, eszközök és tárgyak is mind összekapcsolhatók minőségi RJ45 strukturált kábelezési termékeinkkel.

Egy igazán sokoldalú befejező eszköz: Többfunkciós RJ45 krimpelő

Más RJ45 kábelezési megoldásokhoz (5e-től 6A-ig, kivéve a 8-as kategóriát) az RJ45 többfunkciós krimpelő az RJ45 snagless, non-snagless, easy plug és zárt végű ethernet csatlakozókhoz új végződtető eszköz, amelyet 2021-ben adtak ki. Az RJ45 eszköz a legjobb súlyelosztással rendelkezik, hogy kényelmes tapintást és ergonomikus fogást biztosítson. A legtöbb RJ45 csatlakozónkat vágja és préseli. Ez egy valóban univerzális eszköz a vezetékszerelők és barkácsolók számára.

Bár az elmúlt két évben néhány váratlan hatással találkozott a globális ellátási láncra, az EXW figyelte a nemzetközi híreket és több gyors beavatkozást hajtott végre a hatások minimalizálása érdekében. A következő évben továbbra is azt fogjuk tenni, amit a Legtöbbet tudunk, és összekapcsoljuk a világot.

Videó

EXW 2021 vállalati videó
Ez egy letölthető termékkatalógus lista.

2021 Év értékelése | Hatékony kábelkezelés: Alapvető fontosságú a vállalati hálózatüzemeltetés optimalizálásához | EXW

1985 óta Tajvanon működik a Excellence Wire Ind. Co., Ltd., amely strukturált kábeltermékek gyártója. Fő adatkommunikációs termékeik közé tartoznak az RJ45 csatlakozók, a keystone aljzatok, a patch kábelek, a patch panelek, valamint az IP68 vízálló keystone aljzatok és csatlakozók, melyek UL, ETL, FORCE, GHMT, RoHS és REACH tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Fedezze fel a Excellence Wire Ind. Co., Ltd. csúcsminőségű hálózati kábelmegoldásait. RJ45 csatlakozókra specializálódva termékeink megbízható, magas sebességű kapcsolatot biztosítanak különböző hálózati igényekhez. A csatlakozóink egyszerűsítik a kábelezést a telekommunikációs és adatrendszerekben, míg strapabíró patch kábeleink hatékony hálózati kapcsolatokat tesznek lehetővé. Patch paneljeink hatékonyan szervezik és kezelik a kábeleket, javítva a hálózat teljesítményét. Ezenkívül IP68 vízálló csatlakozóink és csatlakozóink robosztus megoldást nyújtanak kültéri vagy kihívást jelentő környezetek számára, biztosítva a hosszú élettartamot és megbízhatóságot. Széles körű hálózati követelmények kiszolgálására alkalmas termékeink ideálisak olyan vásárlók számára, akik minőséget és innovációt keresnek a hálózati kábelezés területén.

'EXW' 38 éves tapasztalattal és fejlett patch kábelekkel szolgálja ki ügyfeleit, biztosítva, hogy minden ügyfél igénye teljesüljön.