RJ45 csatlakozó és patch kábel gyártó üzem Ningbo-ban, Kínában | RJ45 csatlakozók: A hálózat integritásának és teljesítményének javítása szakemberek számára | EXW

Magas minőségű RJ45 gyártó cég | Keystone aljzatok hálózati célokra - Tartós és megbízható | EXW

Magas minőségű RJ45 gyártó cég

Gyártási folyamat

RJ45 csatlakozó és patch kábel gyártó üzem Ningbo-ban, Kínában

'Excellence Wire Ind. Co., Ltd.' a taiwani székhelyű kiváló minőségű RJ45 kábel- és csatlakozógyártó. Gyártó üzemünk Kínában, Ningbo városában található. Számos RJ45 kapcsolódó termékünk van (pl. patch kábelek, csatlakozók, keystone aljzatok, patch panelek, üres panelek, vezetékcsatorna, falipanelok, felületre szerelhető dobozok, IP68 vízálló megoldások, közvetlen csatlakozók és RJ45 eszközök). A Cat. 5e-től a Cat. 8-ig teljes körű RJ45 termékválasztékkal rendelkezünk, amelyek megfelelnek és meghaladják a nemzetközi szabványokat.


RJ45 Ethernet kábel gyártási folyamat
RJ45 kábel összeszerelés

Összesen 14 RJ45 patch kábel gyártósorral rendelkezünk, képesek vagyunk tömegesen előállítani 2 féle patch kábelt: előre összeszerelt és formázott. 45 préselő gépünk van, valamint egy profi formakészítő műhelyünk, amely rövid idő alatt számos kábelkészletet tud gyártani. A minőség minden számunkra! Az emberi vizuális ellenőrzéstől a számítógép/gépsegített észlelésig az értékelések a gyártás előtt és után történnek annak érdekében, hogy a hibaszázalékot a lehető legkisebbre csökkentsék.

Magas minőségű 8P8C Ethernet kábelek

Az Ethernet patch kábelek gyártása során a közelvégű keresztbeszélődés (NEXT) és a visszaverődési veszteség (RL) kritikus paramétereit is értékeljük a Fluke DSX-8000 segítségével, hogy biztosítsuk a minőség stabilitását és kiválóságát. Miután minden értékelés megtörtént, a kábeleket csomagoljuk és szállítjuk ügyfeleinknek világszerte.

RJ45 kábel gyártási folyamat

A videó bemutatja az RJ45 8P8C Ethernet kábelek teljes gyártási folyamatát. Rendelkezünk a magas minőségű kábelek gyártásához szükséges képességekkel, valamint OEM és ODM termékekkel.

RJ45 8P8C csatlakozó gyártási folyamat
Nyomtatás (havi termelési kapacitás: 20M db)

A nyomtató gép foszfor bronzból készít 2 sor kapcsolati tűt, amelyeket 8P8C internet moduláris csatlakozók készítésére használnak. Minden gép egyszerre 4 sort állít elő, és a 4 sort egy tekercsbe tekeri.

Aranyozás (havi termelési kapacitás: 20M db)

Az aranyozó gép arany réteget elektrolizál a foszfor bronz 8P8C kapcsolati tűk felületére. Az aranyozás vastagsága testreszabható, az arany flash-tól 50 mikro inch-ig.

Spritzguss (havi termelési kapacitás: 50M db)

Az injekciós öntőgép tömegesen gyártja a tiszta és tartós polikarbonát műanyag csatlakozóházakat.

Kezdeti Minőségellenőrzés (AQL= 0.65)

Az elfogadható minőségi határ (AQL) az egész gyártási folyamat kezdeti minőségellenőrzésében (IQC) 0,65%. Más szóval, nincs több mint 0,65% hibás termék az egész rendelt mennyiségben. Így a anyagok szigorú minőségellenőrzésen estek át a gyártás előtt.

Szegecselő gép RJ45 8P8C UTP és STP moduláris csatlakozókhoz

A gép egyszerre és hatékonyan készít UTP és STP Ethernet moduláris csatlakozókat. Automatikusan összekapcsolja a polikarbonát (PC) házakat és a cink-ötvözet házakat, erővel lenyomva őket lefelé.

Tű behelyező gép (havi termelési kapacitás: 30M db)

Az automatikus optikai ellenőrzéssel (AOI) rendelkező tű behelyező gép beilleszti a fémes érintkező tűket egy csatlakozó házba, összekapcsolva az anyagokat, hogy egy teljes RJ45 Ethernet csatlakozót hozzon létre.

Automatikus Optikai Ellenőrzés (AOI)

Minden AOI rendelkezik egy kamerával, amely automatikusan ellenőrzi a tesztelendő eszközt a hibák szempontjából. Nemcsak a termelés előtt ellenőrzik az anyagokat, hanem a késztermékek is megfelelnek a nemzetközi szabványoknak és a szigorú számítógép-alapú vizsgálatunknak.

Automatikus Csomagolás (10, 20, 50 db/zsák)

Mi önállóan fejlesztjük az automatizált csomagoló gépeket, hogy termékeinket kisebb csomagolásokba helyezzük. A nagy csomagolásokon kívül nagyobb rugalmasságot és sokféleséget kínálunk a csomagolások terén, így képesek vagyunk kielégíteni a világ minden tájáról érkező ügyfeleink különféle igényeit.

Félautomata záró gép

Miután a csatlakozók be vannak csomagolva a zacskókba, a záró gép tovább biztosítja a csatlakozókat az egyedi csomagolásban. Emellett növeli a termelékenységet és javítja a rendelés leadási idejét.

RJ45 csatlakozó gyártási folyamat

A videó bemutatja a gépeket, amelyeket használunk a csatlakozók gyártása során, valamint minden gép funkcionalitását. Az Excellence Wire csapatában tapasztalt és képzett technikusok dolgoznak a számítógépeken és a gépeken, hogy fenntartsák a hatékonyságot a gyártás során, és biztosítsák termékeink minőségét.

Videók

RJ45 patch kábel gyártási folyamatRJ45 Ethernet csatlakozó gyártási folyamatGyártási folyamat | Magas minőségű patch kábelek kiválasztása: Stratégiai megközelítés a hálózatkezelők számára | EXW

1985 óta Tajvanon működik a Excellence Wire Ind. Co., Ltd., amely strukturált kábeltermékek gyártója. Fő adatkommunikációs termékeik közé tartoznak az RJ45 csatlakozók, a keystone aljzatok, a patch kábelek, a patch panelek, valamint az IP68 vízálló keystone aljzatok és csatlakozók, melyek UL, ETL, FORCE, GHMT, RoHS és REACH tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Fedezze fel a Excellence Wire Ind. Co., Ltd. csúcsminőségű hálózati kábelmegoldásait. RJ45 csatlakozókra specializálódva termékeink megbízható, magas sebességű kapcsolatot biztosítanak különböző hálózati igényekhez. A csatlakozóink egyszerűsítik a kábelezést a telekommunikációs és adatrendszerekben, míg strapabíró patch kábeleink hatékony hálózati kapcsolatokat tesznek lehetővé. Patch paneljeink hatékonyan szervezik és kezelik a kábeleket, javítva a hálózat teljesítményét. Ezenkívül IP68 vízálló csatlakozóink és csatlakozóink robosztus megoldást nyújtanak kültéri vagy kihívást jelentő környezetek számára, biztosítva a hosszú élettartamot és megbízhatóságot. Széles körű hálózati követelmények kiszolgálására alkalmas termékeink ideálisak olyan vásárlók számára, akik minőséget és innovációt keresnek a hálózati kábelezés területén.

'EXW' 38 éves tapasztalattal és fejlett patch kábelekkel szolgálja ki ügyfeleit, biztosítva, hogy minden ügyfél igénye teljesüljön.