Hírek és események

EXW teljes körű portfóliót kínál a hang- és adatkommunikációs rendszerekhez, magas teljesítményű szerkezeti kábelmegoldásoktól a réz- és optikai kábelekig.

EXW Hírek

Hírek

Események és Hírek

Excellence Wire közzéteszi a legújabb RJ45 kábelezési termékinformációkat, és bejelenti az összes közelgő technológiai eseményt, amelyen részt veszünk. Ha a legújabb RJ45 termékeket és árajánlatot keresed, jelezd nekünk a kéréseidet. Profi csapatunk segít neked az árajánlatkéréseiddel kapcsolatban.


Tech kereskedelmi kiállítások 2024: Strukturált kábelezési megoldások

'Excellence Wire' egy tajvani strukturált kábelezés gyártó, amely évente számos kiállításon vesz részt, hogy kapcsolatot teremtsen ügyfeleinkkel és bemutassa legújabb termékeinket, beleértve az RJ45 8P8C csatlakozókat, patch kábeleket, Ethernet patch paneleket, keystone jackeket, moduláris csatlakozókat, területi befejező csatlakozókat és magas teljesítményű réz kábelezési megoldásokat. 2024-ben négy kereskedelmi kiállításon veszünk részt.

Eredmény 1 - 5 , 5
 • icon-news
  Új Hálózati Termékek
  01 Nov, 2022

  Excellence Wire már 37 éve gyárt RJ45 csatlakozókat és patch kábeleket. Új LAN kábelezési termékeinket úgy terveztük, hogy megfeleljenek a strukturált kábelezési rendszer magas követelményeinek. Teljes kábelezési megoldásokat kínálunk, amelyek új termékeinket használják különböző kategóriákhoz és ipari felhasználásokhoz, hogy támogassák a hang- és adatkommunikációs berendezéseket. Ha többet szeretne megtudni a kábelezési termékeinkről, kérjük, lépjen kapcsolatba csapatunkkal.

 • icon-news
  2024 Kábelezési kereskedelmi kiállítások
  07 Nov, 2023

  Excellence Wire mint tajvani RJ45 csatlakozó gyártó részt vesz 2024-ben 4 kiállításon (Light and Building, CommunicAsia, Computex és GITEX). Bemutatjuk legújabb termékeinket, beleértve a száloptikai patch kábeleket, LED patch kábeleket és eszköz nélküli keystone jackeket. Amint az információk megerősítésre kerülnek, közzétesszük a stand részleteit. Látogasson el standunkhoz és vigyen haza néhány mintát.

 • icon-news
  Kereskedelmi kiállítás történeti feljegyzések
  20 May, 2020

  EXW a legnépszerűbb és legújabb RJ45 termékmintáinkat biztosítja potenciális és értékes partnereink számára. Bármely iparágat képvisel, valószínűleg megbízható RJ45 kábelezési termékeket gyártó partnert keres, aki OEM és ODM LAN termékeket készít saját márkájához. Itt találhatók nemzetközi szabványokkal minősített 8-as, 6A-s, 6-os, 5e-s patch kábelek, RJ45 aljzatok, LAN patch panelek, mezőterminál csatlakozók, moduláris csatlakozók és optikai szál termékek a Excellence Wire-n.

 • icon-news
  2024 Ünnepi Értesítés
  06 Nov, 2023

  Excellence Wire egy Ethernet csatlakozó és patch kábel gyártó, és több mint 235 ügyfelünk van szerte a világon. Tisztában vagyunk azzal, hogy a tervezés előre fontos ahhoz, hogy zökkenőmentes munkakapcsolatot biztosítsunk értékes ügyfeleinkkel. Ezzel a céllal szeretnénk megosztani hivatalos 2024-es ünnepi naptárunkat Önnel.

 • icon-news
  Irányítás a COVID-19-en keresztül
  25 Feb, 2022

  Excellence Wire sok fejlesztést hajtott végre a szerkezeti kábelezési termékpalettánkban a Covid-19 alatt. Ahogy a világ változott, frissítettük termékeinket és finomítottuk a gyártási folyamatokat. Antibakteriális réz patch kábeleink, vízálló ipari IP68 réz kábelmegoldások és réz kábelmegoldások PoE-hez állnak rendelkezésre. Magas minőségű hálózati csatlakozókat, Ethernet kábeleket és patch paneleket biztosítunk több mint 235 B2B partnernek, több mint 85 országból Európában, Amerikában, Ausztráliában, Ázsiában és Afrikában.

Eredmény 1 - 5 , 5

RJ45 csatlakozók: Hálózati integritás és teljesítmény növelése szakemberek számára | EXW

1985 óta Tajvanon működik a Excellence Wire Ind. Co., Ltd., amely strukturált kábeltermékek gyártója. Fő adatkommunikációs termékeik közé tartoznak az RJ45 csatlakozók, a keystone aljzatok, a patch kábelek, a patch panelek, valamint az IP68 vízálló keystone aljzatok és csatlakozók, melyek UL, ETL, FORCE, GHMT, RoHS és REACH tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Fedezze fel a Excellence Wire Ind. Co., Ltd. csúcsminőségű hálózati kábelmegoldásait. RJ45 csatlakozókra specializálódva termékeink megbízható, magas sebességű kapcsolatot biztosítanak különböző hálózati igényekhez. A csatlakozóink egyszerűsítik a kábelezést a telekommunikációs és adatrendszerekben, míg strapabíró patch kábeleink hatékony hálózati kapcsolatokat tesznek lehetővé. Patch paneljeink hatékonyan szervezik és kezelik a kábeleket, javítva a hálózat teljesítményét. Ezenkívül IP68 vízálló csatlakozóink és csatlakozóink robosztus megoldást nyújtanak kültéri vagy kihívást jelentő környezetek számára, biztosítva a hosszú élettartamot és megbízhatóságot. Széles körű hálózati követelmények kiszolgálására alkalmas termékeink ideálisak olyan vásárlók számára, akik minőséget és innovációt keresnek a hálózati kábelezés területén.

'EXW' 38 éves tapasztalattal és fejlett patch kábelekkel szolgálja ki ügyfeleit, biztosítva, hogy minden ügyfél igénye teljesüljön.