A Easy Plug RJ45 csatlakozó előnyei | Kritikus hálózati alkalmazásokhoz készült fejlett moduláris csatlakozó megoldások | EXW

Az Easy Plug RJ45 csatlakozó egy könnyű és költséghatékony megoldás mindenki számára. | Réz és optikai szálas kábelmegoldások | EXW

A Snagless Easy Plug RJ45 csatlakozó egy könnyű és költséghatékony megoldás mindenki számára.

A Easy Plug RJ45 csatlakozó előnyei

Az easy plug csatlakozók magasabb teljesítményűek, sokkal könnyebben összeszerelhetőek és időhatékonyabbak, mint a zárt végűek. A csatlakozó lehetővé teszi a vezetékek átvezetését. Így rendkívül könnyű ellenőrizni a vezeték helyzetét a préselés előtt. Mostantól a kezdők szabadok a gyakori kezdő hibától, amely a szakadásokhoz vezet, és a profi kábeltelepítők boldogan dolgoznak hatékonyabban a jobb csatlakozókkal.


A Snagless funkcióval rendelkező csatlakozóink a törésgátlók vásárlásának csökkentésével csökkentik az árukészlet költségét, mivel az íves klip nem akadályozza a kábelek összegubancolódását. Azonban, ha szeretné használni a törésgátlókat védelem céljából, számos kiválót kínálunk minden típusú RJ45 csatlakozóhoz. A hibamentes csatlakozókhoz erősen ajánljuk az RJ45 moduláris csatlakozó törésgátlót a hibamentes és zárt végű csatlakozókhoz (01-147) és az RJ45 rövid moduláris csatlakozó törésgátlót (01-163). Ezeknek a két törésgátlónak a színe átlátszó, ami hozzájárul a kábelkezelés és a színkódolás funkcionalitásához. az átlátszó PVC anyag lehetővé teszi számunkra, hogy lássuk a törésgátló alatt lévő gyönyörű színt. Ezért nemcsak növeli az esztétikát, hanem anyagának köszönhetően a csatlakozó csizmájának színe is megegyezik a kábel burkolatával.
 

Külső átmérők akár 6,5 mm-ig

Mindkét törésgátló használható olyan kábelekkel, amelyek külső átmérője legfeljebb 6,5 mm. A rövid törésgátló szintén illeszkedik vékonyabb kábelekhez, amelyek külső átmérője 4,7 mm. A két törésgátló közötti fő különbség a hossz. A kisebb törésgátlók általában nagyobb hajlítási sugárral rendelkeznek, ami lehetővé teszi a kábelek hajlítását és megkönnyíti a kábelkezelést. További információért kérjük, látogasson el a termékoldalakra.

Fotó Galériák
Kapcsolódó Termékek
RJ45 moduláris csatlakozó törésgátló a húzódásmentes és zárt végű csatlakozókhoz, átlátszó - Átlátszó RJ45 csatlakozó törésgátló íves reteszes Betéthez
RJ45 moduláris csatlakozó törésgátló a húzódásmentes és zárt végű csatlakozókhoz, átlátszó

Az Ethernet csatlakozók törésgátlója használható mind a passzív Ethernet csatlakozókkal, mind...

Részletek
RJ45 Rövid Moduláris Csatlakozó Védősapka, Tiszta - RJ45 Rövid Átlátszó Csatlakozó Védősapka Arch Latch Csatlakozóhoz
RJ45 Rövid Moduláris Csatlakozó Védősapka, Tiszta

Az új ultra kicsi és rövid 8 mm-es törésgátló a 8P8C Easy Plug csatlakozóinkhoz...

Részletek

Az Easy Plug RJ45 csatlakozó előnyei | Hatékony kábelkezelés: Alapvető fontosságú a vállalati hálózatüzemeltetés optimalizálásához | EXW

1985 óta Tajvanon működik a Excellence Wire Ind. Co., Ltd., amely strukturált kábeltermékek gyártója. Fő adatkommunikációs termékeik közé tartoznak az RJ45 csatlakozók, a keystone aljzatok, a patch kábelek, a patch panelek, valamint az IP68 vízálló keystone aljzatok és csatlakozók, melyek UL, ETL, FORCE, GHMT, RoHS és REACH tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Fedezze fel a Excellence Wire Ind. Co., Ltd. csúcsminőségű hálózati kábelmegoldásait. RJ45 csatlakozókra specializálódva termékeink megbízható, magas sebességű kapcsolatot biztosítanak különböző hálózati igényekhez. A csatlakozóink egyszerűsítik a kábelezést a telekommunikációs és adatrendszerekben, míg strapabíró patch kábeleink hatékony hálózati kapcsolatokat tesznek lehetővé. Patch paneljeink hatékonyan szervezik és kezelik a kábeleket, javítva a hálózat teljesítményét. Ezenkívül IP68 vízálló csatlakozóink és csatlakozóink robosztus megoldást nyújtanak kültéri vagy kihívást jelentő környezetek számára, biztosítva a hosszú élettartamot és megbízhatóságot. Széles körű hálózati követelmények kiszolgálására alkalmas termékeink ideálisak olyan vásárlók számára, akik minőséget és innovációt keresnek a hálózati kábelezés területén.

'EXW' 38 éves tapasztalattal és fejlett patch kábelekkel szolgálja ki ügyfeleit, biztosítva, hogy minden ügyfél igénye teljesüljön.