Küldetésünk és víziónk | RJ45 csatlakozók: A hálózat integritásának és teljesítményének javítása szakemberek számára | EXW

A világ legjobb vezetékezése | Keystone aljzatok hálózati célokra - Tartós és megbízható | EXW

A világ legjobb vezetékezése

Az EXW-ről

Küldetésünk és víziónk

Excellence Wire Ind. Co., Ltd. (EXW) egy Tajvan székhelyű OEM és ODM RJ45 csatlakozó és patch kábel B2B gyártó, amely a kiválóságra, minőségre és termékalkalmazásokra összpontosít. Minden termékünk szigorúan megfelel az ISO 14001, ISO 45001, ANSI/TIA-568.2-D, REACH és RoHS nemzetközi szabványoknak. Teljes körű RJ45 réz kábelezési megoldásokat kínálunk Cat.5e-től Cat.8-ig, gyártunk LAN kábelezési rendszer termékeket az Egyesült Államok és Európa piacai számára. 1985 óta különböző réz patch kábeleket gyártunk PoE-hez, eszköz nélküli keystone csatlakozókat, RJ45 patch paneleket, 8P8C moduláris csatlakozókat és optikai szálas termékeket. EXW hosszú távú partnerségeket ápol több mint 235 ügyféllel több mint 85 országból Európában, Amerikában, Ausztráliában, Ázsiában és Afrikában.


Kiválóság minden kapcsolatban

2001-ben EXW megnyitotta a kínai gyárat Ningbo Beilun kerületében. A helyszínen lévő mérnöki csapat és öntőformázó csapat segítségével a kínai gyár jól felszerelt teljes termelési vonalakkal rendelkezik, beleértve a préselést, elektromos bevonatot, műanyag fröccsöntést, automatikus beszúrást és összeszerelési képességeket. Fő termékeink UL, ETL, FORCE Technology (korábban DELTA) minősítéssel rendelkeznek. Nagyra értékeljük minőségünket.

Egyedi RJ45 8P8C réz patch kábelek

Széles választékban kínálunk RJ45 patch kábeleket különböző hálózati kábelezési alkalmazásokhoz mindenféle adatközpontban, lakóövezetben és ipari infrastruktúrában. A nemzetközi szabványok által ellenőrzött kábelek, kábelátmérők (vékonytól vastagig), 8P8C csatlakozótípusok (ultra-kis csatlakozóktól 4PPoE csatlakozókig), csatlakozóvédő típusok (akadálymentes, formált, összeszerelt, cserélhető klipszekkel vagy forgatható védőkkel) mellett új termékeket is tervezünk a piaci igények és trendek szerint, mint például az LED-követő patch kábel, zárható patch kábelek és sodort burkolatú patch kábelek.

OEM és ODM RJ45 csatlakozó és patch kábel gyártó

Excellence Wire egy Tajvanban található RJ45 csatlakozó és patch kábel gyártó, amely specializálódott OEM és ODM rendelésekben. Professzionális mérnöki csapatunkkal és az elmúlt 37 évben szerzett tapasztalatunkkal várjuk az OEM és ODM rendeléseket. Legyen szó a logó nyomtatásáról a csomagoláson, a színek az Ön ízléséhez való igazításáról, vagy egy új termék tervezéséről az alkalmazásához, mindezek a testreszabások és szolgáltatásaink az Ön igényeihez igazodnak. Folytatjuk a vállalkozás fejlesztését és különbséget teszünk a világban.

LAN kábelrendszer szállító, elkötelezett a minőség és a környezetvédelem iránt

Elkötelezettek vagyunk az környezetre gyakorolt pozitív hatás növelése mellett. Termékeink megfelelnek a RoHS és REACH környezetvédelmi szabályozásoknak. Az üzem ISO 14001 és ISO 45001 (korábban OHSAS 18001) minősítéssel rendelkezik. Arra törekszünk, hogy fenntartható és biztonságos környezetet biztosítsunk munkavállalóinknak, családjaiknak és a globális ökoszisztémáknak. További információért kattintson a képre, ahol láthatja az összes megszerzett tanúsítványunk részleteit.

Jobb Ügyfélkapcsolat és Munkatársi Élmény

Csapatunk személyre szabott szolgáltatást nyújt, és a megfelelő információkat adja ügyfeleinknek elfogadható időn belül. Képezzük munkatársainkat, hogy megértsék az ügyfél igényeit és megoldják az ügyfelek konkrét problémáit, visszajelzések alapján végrehajtva a változtatásokat. Számos gyakorlati képzésen keresztül csapatunk mélyebben megismeri termékeinket, és a legjobb kábelezési termékeket ajánlja az Ön konkrét igényeihez.

DUNS tanúsított megbízható Tajvani RJ45 Ethernet aljzat és csatlakozó exportőr

Arra törekszünk, hogy jobb szolgáltatást nyújtsunk és bizalmat építsünk üzleti partnereink között. Üzletünk hitelességét és megbízhatóságát, mint hiteles és megbízható réz kábelgyártót, a Dun & Bradstreet ellenőrzi. DUNS számunk: 657266214. A teljes üzleti profil letölthető a képre kattintva, majd az oldal alján található „Fájlok letöltése” opcióval.

Szabadalmak és Tanúsítványok
Videók

Jobb Ügyfélkapcsolat és Munkatársi ÉlményEXW a COMPUTEX 2022-enEXW 2021 Év VéleményeRendelkezünk tanúsított patch kábelekkel, csatlakozókkal, keystone aljzatokkal, patch panelekkel, modulárbetétekkel, krimpelővel és optikai kábelekkel a választékodhoz.