Cat6A Keystone Jack csatlakozó hardver összetevő teszt | Kritikus hálózati alkalmazásokhoz készült fejlett moduláris csatlakozó megoldások | EXW

8P8C RJ45 Keystone Jack összetevő teszt | Réz és optikai szálas kábelmegoldások | EXW

8P8C RJ45 Keystone Jack összetevő teszt

Cat6A Keystone Jack csatlakozó hardver összetevő teszt

Minden alapkövet, kábelt és csatlakozókábelt érintő minőség az adatátviteli teljesítményre is hatással van. Tehát, egyenként teszteljük a Kategória 6A Komponens Szintű Keystone Jack-eket (komponens teszt), hogy biztosítsuk minőségét és teljesítményét. A tesztjelentések elérhetőek minden Cat6A komponens szintű Keystone Jack-hez (kattintson a képre az 3J01-A01-00031 termék megtekintéséhez). Minden aljzatnak és tesztjelentésnek van egy azonosítószáma könnyű azonosításhoz. A keystone jack azonosítószámát használhatja a tesztjelentés megtalálásához, és fordítva.


Hagyományos Keystone Jack komponens teszt

Egy hagyományos alapkövetkeztető csatlakozó komponens teszt általában 2 órát vesz igénybe egyetlen alapkövetkeztető csatlakozó teszteléséhez. Miért tart 2 órát egy alapkövetkeztető csatlakozó komponens tesztelése hagyományos módon? Az alapkövetkeztető csatlakozóhoz tartozó csatlakozó hardver átviteli tesztjét párosított állapotban kell elvégezni. Tehát több dolgot kell tennünk annak érdekében, hogy a teszt csatlakozó és a teszt berendezések teljesítménye minimális hatással legyen az alapkövetkeztető csatlakozó komponens teszt eredményére, és biztosítsuk a teszt pontosságát. Ez magában foglalja:

  • Kalibrálja a teszt csatlakozót és a közvetlen szereléket (teszt csatlakozó teljesítménymérő szerelék), hogy biztosítsa a keystone jack komponens teszt integritását.
  • Tartsa fenn az egész teszt szerelék jellemző stabilitását annak érdekében, hogy biztosítsa annak teljesítményét és minőségét.
  • Gondosan csatlakoztassa a vezetékpárok mindegyikét a teszt szerelékhez, és tartsa meg a párok csavarását amennyire csak lehetséges.
  • Mérje meg a teszt csatlakozó NEXT veszteségét a fázisértékek és a nagyságértékek kombinációjával meghatározott 14 esetben.
  • Használja a hálózatanalizátort és a számítógépes szoftvert a NEXT értékek és az RL értékek kiszámításához és ábrázolásához a teszt jelentéseken.
Automatizált Keystone Jack komponens teszt

Önállóan tervezett automatizált komponens tesztünk a Komponens Szintű Kategória 6A Keystone Jack (3J01-A01-00031) esetében kevesebb mint 1 perc alatt elvégezhető, az automatizált tesztelő gépünk segítségével. Hagyományosan a komponens teszt általában akár 2 órát is igénybe vehet egy alapvető csatlakozó teszteléséhez. Kutatás-fejlesztési csapatunk tervezett és fejlesztett egy tesztgépet, amely helyettesíti a hagyományos tesztelést, egyszerűsítve az egész tesztelési folyamatot. Ennek az óriási javulásnak köszönhetően a komponens teszt időtartama minden alapvető Cat6A Keystone Jack esetében lehetővé teszi, hogy tesztjelentéseket nyújtsunk be.

Teszt jelentések a Komponens szintű Kategória 6az RJ45 Keystone Jack-ekről

Minden egyes 6A kategóriás komponens szintű Keystone Jackhez (kattintson a képre a 3J01-A01-00031 termék megtekintéséhez) közelvégű áthallás (NEXT) és visszaverődés (RL) teszt jelentéseket tudunk biztosítani. Biztosítjuk, hogy a Komponens Szintű Keystone Jackek önmagukban megfeleljenek az ISO/IEC 11801-1 és az IEC 60603-7-51 Kategória 6A teljesítménykövetelményeinek. Tehát, amikor a Komponens Szintű Keystone Jack-eket használja egy 6A kategóriás csatornában, biztosítjuk Önt, hogy a Komponens Szintű Keystone Jack-ek nem fogják csökkenteni az egész csatorna teljesítményét. A 6A kategóriájú komponens szintű Keystone Jack valódi 6A kategóriás sávszélességet és stabil kapcsolatot támogat egy valódi 6A kategóriás kábellel vagy patch kábellel, amely megfelel a fent említett nemzetközi szabványoknak, előre látható teljesítményt nyújtva és nagy rugalmasságot biztosítva a mozgáshoz, alkalmazkodáshoz vagy változtatáshoz. A megfelelően tesztelt RJ45 csatlakozó hardvernek (keystone jack) minimális hatása lesz a kábel teljesítményére, és valós 6A kategóriás átviteli sebességet, 10 Gbps-t biztosít.

Egyedi azonosító minden Keystone Jack-en és a hozzá tartozó tesztjelentésen

Minden 6A kategóriájú komponens szintű Keystone Jack rendelkezik egy azonosító számmal. Lézer nyomtatókat használunk az egyedi számok kinyomtatásához minden egyes Komponens Szintű Cat6A Keystone Jackünkön (kattintson a képre az 3J01-A01-00031 termék megtekintéséhez). Minden aljzatnak van egy száma, és a hozzá tartozó szám szerepel a teszt jelentésben. Tehát, használhatja a véletlenszerű aljzat egyedi azonosító számát, és megtalálhatja a tesztjelentését.

Következő és visszaverődés az ellenőrzési jelentésben

A NEXT (közelvégű áthallás) és az RL (visszaverődési veszteség) a két legfontosabb paraméter a keystone csatlakozók teljesítményének meghatározásában. A NEXT akkor fordul elő, amikor egy jel egy vezetéken vagy vezetéken belül zavarja a közeli vezetékeken lévő jeleket. Másrészről a visszaverődési veszteség méri a jel visszaverődését a forrás felé azáltal, hogy az impedancia különbségek miatt a kábelben vagy csatlakozókban visszaverődik. A Komponens Szintű Cat6A Keystone Jack-ek NEXT és RL értékei megfelelnek és meghaladják az IEC 60603-7-51 szabványban meghatározott árnyékolt 500 MHz-es 6A kategóriájú csatlakozó hardverek átviteli teljesítmény követelményeit. A NEXT fejteret és az RL fejteret minden komponens tesztjelentésben biztosítjuk annak érdekében, hogy minden keystone csatlakozó minősége biztosított legyen. Más paraméterek, mint például az illesztési veszteség, viszonylag következetesek, ha a keystone csatlakozók megfelelnek az ISO 11801-1 és az IEC 60603-7-1 mechanikai és elektromos jellemzőinek a védett 6A kategóriájú csatlakozók esetében.

Komponens teszt jelentés: Mi a KÖVETKEZŐ fejtér és RL fejtér?

A NEXT érték vagy az RL érték feleslege a csatlakozó hardver értékének meghaladása a szabványhoz képest. Vegyük például az ISO szabvány KÖVETKEZŐ követelményét, a 500 MHz-es csatlakozó hardver minimális KÖVETKEZŐ értéke 37,01 dB, és egy mérés eredménye 37,98 dB KÖVETKEZŐ értéket mutat. Ebben az esetben a KÖVETKEZŐ „tartalék” vagy „margó” 0,97 dB lenne, ami azt jelenti, hogy mennyivel haladja meg a mért KÖVETKEZŐ érték az ISO szabványt.

Különbség az ANSI/TIA-568.2-D és az ISO 11801-1 minimális NEXT és RL értékek között

Az ISO 11801-1 a legszigorúbb átviteli teljesítménykövetelményeket írja elő a 6A kategóriájú 500 MHz-es csatlakozó hardverek elfogadható NEXT értékére, ahogy az alább látható. Az ISO és TIA szabvány következő értéke a 500 MHz-es 6A kategóriájú csatlakozó hardver (keystone jack) esetén 37,01 dB és 34 dB. Az ISO szabványt használjuk, mert a NEXT értékek minimális követelménye 3,01 dB-rel magasabb, mint a TIA szabványban a 500 MHz-es csatlakozó hardver minimális NEXT értéke. A többi paraméter (visszaverődés és beszúrásveszteség) megegyezik az ANSI/TIA-568.2-D szabvánnyal. Tehát, minden teszt jelentés megmutatja a KÖVETKEZŐ és RL értékeket mind a TIA, mind az ISO szabványok szerint, hogy biztosítsa minden aljzat minőségét.

Kapcsolódó Termékek
Cat.6A STP komponens szintű eszköz nélküli csatlakozó aljzat - Cat 6A PoE++ RJ45 csatlakozó aljzat
Cat.6A STP komponens szintű eszköz nélküli csatlakozó aljzat

A 4PPoE alkatrész szintű keystone csatlakozón van egy azonosító szám nyomtatva. Minden...

Részletek
1U 24 Port FTP RJ45 Üres Panel - 1U 24PORT FTP Üres Patch Panel
1U 24 Port FTP RJ45 Üres Panel

Az RJ45 üres panelek 1U 24 portos FTP kivitelben elérhetőek, amelyekbe Cat.5e, Cat.6 és Cat.6a...

Részletek
Eszköz Ajánlások
Krimpelő fogó RJ45 Szerszámnélküli csatlakozókhoz és Keystone Jackekhez - RJ45 tömörítő eszköz 8P8C Szerszámnélküli csatlakozóhoz és Keystone Jackhez
Krimpelő fogó RJ45 Szerszámnélküli csatlakozókhoz és Keystone Jackekhez

Az egyedi hajlító eszköz nagyszerű segítség az ügyfeleknek a költségcsökkentés elérésében....

Részletek
RJ45 Multi-Funkciós Kábel Eszköz - RJ45 kábelcsíkozó eszköz
RJ45 Multi-Funkciós Kábel Eszköz

Az RJ45 Kábelvágó az RJ45 patch kábelek összeszereléséhez két fő funkcióval...

Részletek

Cat6A Keystone Jack csatlakozó hardver összetevő teszt | Hatékony kábelkezelés: Alapvető fontosságú a vállalati hálózatüzemeltetés optimalizálásához | EXW

1985 óta Tajvanon működik a Excellence Wire Ind. Co., Ltd., amely strukturált kábeltermékek gyártója. Fő adatkommunikációs termékeik közé tartoznak az RJ45 csatlakozók, a keystone aljzatok, a patch kábelek, a patch panelek, valamint az IP68 vízálló keystone aljzatok és csatlakozók, melyek UL, ETL, FORCE, GHMT, RoHS és REACH tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Fedezze fel a Excellence Wire Ind. Co., Ltd. csúcsminőségű hálózati kábelmegoldásait. RJ45 csatlakozókra specializálódva termékeink megbízható, magas sebességű kapcsolatot biztosítanak különböző hálózati igényekhez. A csatlakozóink egyszerűsítik a kábelezést a telekommunikációs és adatrendszerekben, míg strapabíró patch kábeleink hatékony hálózati kapcsolatokat tesznek lehetővé. Patch paneljeink hatékonyan szervezik és kezelik a kábeleket, javítva a hálózat teljesítményét. Ezenkívül IP68 vízálló csatlakozóink és csatlakozóink robosztus megoldást nyújtanak kültéri vagy kihívást jelentő környezetek számára, biztosítva a hosszú élettartamot és megbízhatóságot. Széles körű hálózati követelmények kiszolgálására alkalmas termékeink ideálisak olyan vásárlók számára, akik minőséget és innovációt keresnek a hálózati kábelezés területén.

'EXW' 38 éves tapasztalattal és fejlett patch kábelekkel szolgálja ki ügyfeleit, biztosítva, hogy minden ügyfél igénye teljesüljön.