Hogyan változtatott meg minket a COVID | Keystone Jacks: Integrált alkotóelemek a strukturált kábelezéshez üzleti hálózatokban | EXW

A COVID-19 vezetése és a jövőbe való átlépés | réz és optikai szálas kábelmegoldások | EXW

A COVID-19 vezetése és a jövőbe való átlépés

Hogyan változtatott meg minket a COVID

Azóta, hogy a járvány kitört tavaly januárban, és a Ningbo-i gyárunk újranyitása 2020. február 17-én, drasztikus intézkedéseket hoztunk a vállalkozás fenntarthatóságának érdekében. Szembesültünk azzal a szükséglettel, hogy egyszerre több problémát oldjunk meg. Az egyik legnehezebb kérdés az volt, hogy hogyan tarthatjuk fenn az üzletmenetet és biztosítsuk a munkahelyi biztonságot, hogy megvédjük alkalmazottainkat és családtagjainkat a fertőzéstől. Nem csak hogy 52 nappal korábban újra üzembe tudtunk állni, mint a wuhani lezárás, de még beállításokat is végrehajtottunk a vírus terjedésének megakadályozása és az üzemeltetési képességeink stabilizálása érdekében.


15 Jun, 2020 EXW

Növekedési stratégia: Hogyan emelkedik a technológia az elvárásainkhoz

A közegészségügyi hatások minimalizálása és a vállalkozás zavartalan működésének biztosítása érdekében most több lehetőséget látunk az új szolgáltatások bevezetésére és a vállalati műveletek innovációjára, mint valaha.

Távoli munkavégzés

Fejlesztettük számítógépes szoftvereinket és hardvereinket, hogy otthonról dolgozhassunk, jobb videokonferencia-felszerelést használva, javítva a hálózati hatékonyságot és optimalizálva az üzleti folyamatok automatizálási technológiáját. Arra törekszünk, hogy a társadalmi távolságtartásnak nagyon kevés hatása legyen ránk, és eközben olyan változásokat hajtsunk végre, amelyek alakítják a jövő üzletét.

Áttérés a digitális platformokra és az online értékesítési csatornákra

Sok tech esemény idén virtuális formában zajlik, és így van ez velünk is. A hivatalos weboldalunk mellett most már a Taiwantrade és a Computex Taipei Virtual 2021 is elérhetővé vált. Mindez az egész világon lévő potenciális ügyfeleink meleg támogatásának köszönhető. A tavalyi COVID-19 járvány ellenére az online érdeklődések drámai növekedése az elmúlt évben önbizalmunkat erősítette ebben a félelmetes évben.

Új termékek bevezetése: Antibakteriális kábelezési megoldás

Ilyen időkben a baktérium- és vírusfertőzés megelőzése elengedhetetlen. Reméljük, hogy az idén bevezetett Antibakteriális Patch Kábeleink segítenek csökkenteni az élelmiszermérgezést, és hozzájárulnak egy biztonságosabb és tisztább munkakörnyezet kialakításához az élelmiszer-, ital- és orvosi gyártásban és csomagolásban.

A kábeleinknél a szabványosított ISO 22196 módszert alkalmaztuk az antibakteriális aktivitás mérésére, és megállapítottuk, hogy a kábeleink gátolják az escherichia coli és a staphylococcus aureus növekedését.Ezek a mindenütt jelenlévő kórokozók hányást, lázat és súlyos fertőzéseket, mint például tüdőgyulladást okozhatnak.


Magunkat és másokat is védjük

Egész nap maszkban

Azért, hogy mindenki biztonságát garantáljuk, szigorúan betartjuk ezt a szabályt. Minden alkalmazottnak kötelező maszkot viselnie az épületbe lépve. A használt maszkokat megfelelően dobjuk el több szemetesbe, és minden nap fertőtlenítjük a szemeteseket.

Távolságtartás megtartása

A társadalmi távolságtartási irányelvek betartása érdekében kérjük alkalmazottainkat, hogy tartsák a távolságot az irodában, értekezleteken, képzéseken és az összeszerelő sorokon való munkavégzés közben. Mindenki fertőzés elleni védelme érdekében egyéni ebéddobozokat kezdünk használni minden személy számára, ahelyett, hogy büfé tálcákat használnánk.

Gyakori kézmosás

A CDC szerint a kézmosással a baktériumok eltávolíthatók, ezáltal csökkenthető a hasmenés és légúti fertőzések kockázata. Ezért több műhelymunkát tartottunk, hogy megtanítsuk a helyes kézmosás lépéseit.

Munkaterület rendszeres fertőtlenítése

Minden alkalmazottnak kötelező a munkaterületet és a beérkező teherautókat rendszeresen hígított hipoklórossavval (HCID) fertőtleníteni. Emellett naponta 2-3 alkalommal fertőtlenítjük a közösségi területeket is, ideértve az étkezőt is.

Egészségi állapot monitorozása

Naponta kétszer mérjük a testhőmérsékletet és részletes naplót vezetünk. Ha valaki rosszul érzi magát, mindig azt tanácsoljuk, hogy azonnal menjen orvoshoz.


Ez egy letölthető termékkatalógus lista.

Hogyan változtatott meg minket a COVID | Hatékony kábelkezelés: Alapvető fontosságú a vállalati hálózatüzemeltetés optimalizálásához | EXW

1985 óta Tajvanon működik a Excellence Wire Ind. Co., Ltd., amely strukturált kábeltermékek gyártója. Fő adatkommunikációs termékeik közé tartoznak az RJ45 csatlakozók, a keystone aljzatok, a patch kábelek, a patch panelek, valamint az IP68 vízálló keystone aljzatok és csatlakozók, melyek UL, ETL, FORCE, GHMT, RoHS és REACH tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Fedezze fel a Excellence Wire Ind. Co., Ltd. csúcsminőségű hálózati kábelmegoldásait. RJ45 csatlakozókra specializálódva termékeink megbízható, magas sebességű kapcsolatot biztosítanak különböző hálózati igényekhez. A csatlakozóink egyszerűsítik a kábelezést a telekommunikációs és adatrendszerekben, míg strapabíró patch kábeleink hatékony hálózati kapcsolatokat tesznek lehetővé. Patch paneljeink hatékonyan szervezik és kezelik a kábeleket, javítva a hálózat teljesítményét. Ezenkívül IP68 vízálló csatlakozóink és csatlakozóink robosztus megoldást nyújtanak kültéri vagy kihívást jelentő környezetek számára, biztosítva a hosszú élettartamot és megbízhatóságot. Széles körű hálózati követelmények kiszolgálására alkalmas termékeink ideálisak olyan vásárlók számára, akik minőséget és innovációt keresnek a hálózati kábelezés területén.

'EXW' 38 éves tapasztalattal és fejlett patch kábelekkel szolgálja ki ügyfeleit, biztosítva, hogy minden ügyfél igénye teljesüljön.