8. kategóriás megoldások a jövő hálózatai számára | Kritikus hálózati alkalmazásokhoz készült fejlett moduláris csatlakozó megoldások | EXW

Caták 8 magas adatátvitel | Réz és optikai szálas kábelmegoldások | EXW

Caták 8 magas adatátvitel

8. kategóriás megoldások a jövő hálózatai számára

A 8-as kategóriájú RJ45 megoldások Ethernet támogatására lettek tervezve akár 25 Gbps (25GBASE-T) sebességgel rövid távolságokra, akár 30 méterig. Ez a megoldás elsősorban adatközpontokban és vállalkozásokban használatos, ahol az adatátviteli sebesség hatással lehet az üzleti hatékonyságra. A Cat8 a legjobb teljesítményt nyújtja. A réz kábelezési megoldás olcsóbb a telepítés szempontjából az áramfelhasználás és az elektronikai költségek tekintetében. Elvárjuk, hogy a jövőben a Cat8 megoldás széles körben elterjedté váljon, a kapcsolók és szerverkapcsolatok támogatása sokkal olcsóbb lesz, mint a szál optikai megoldások. Ezenkívül a 25GBASE-T szabvány támogatja az autonegációt, amely kényelmet nyújt az adatközpont felhasználóinak.


Cat8 réz kábel megoldások

A 8-as kategóriás kábelezés most már bekerült a fő 568.2-D szabványba. A Category 8-at az IEEE által kifejlesztett 25GBASE-T alkalmazások támogatására fejlesztették ki. A maximális csatornahossz 30 méter 2 csatlakozóval, és 1 MHz-től 2 000 MHz-ig tesztelték. Ez jelentős változás a 6A kategóriához képest, amely támogatott egy 4-csatlakozós, 100 méteres csatornát, és csak 500 MHz-ig volt tesztelve. Tehát, több mint 30 Fluke DSX-8000 tesztelőnk van a patch kábeleink tesztelésére. Van lehetőségünk arra, hogy 100%-os csatorna tesztet végezzünk a termékek szállítása előtt. Kábeleink nemzetközi szabványoknak megfelelőek, támogatják az autonegációt és kényelmet biztosítanak az adatközpont felhasználóinak.

Passzolnak a termékeink a Cat8 csatornájához?

Igen, biztosítunk Cat8 keystone jack-et és Szerszámnélküli csatlakozót a Cat8 csatornájához való illesztéshez. Eddig a Cat8 keystone jack-et és a field termination csatlakozót teszteltük Category 8 kábellel a Fluke DSX-8000, az ANSI/TIA-568.2-D csatorna teszt alapján.

Category 8 csatorna teszt

A 8-as kategóriás RJ45 megoldásaink Ethernet adatátviteli sebesség támogatására lettek tervezve, akár 25 Gbps (25GBASE-T) rövid távolságokra, akár 30 méterig. Egy olyan megoldás, amelyet 25 Gbps (25GBASE-T) Ethernet adatátviteli sebesség támogatására terveztek rövid távolságokra, akár 30 méterig. Az IEEE által fejlesztett. A 8. kategóriának legfeljebb 30 méteres csatornahossza van 2 csatlakozóval, és 1 MHz-től 2 000 MHz-ig (2 GHz) van tesztelve.

A Cat8 Patch kábel rövid, de erős.

A Cat8 csatornák rövid távolságokra vannak optimalizálva, főként akár 30 méterig. Ez korlátozottnak tűnhet, de adatközponti környezetekben több, mint elegendő a nagy sebességű szerverek és kapcsolók hatékony csatlakoztatásához.

A Cat8 visszafelé kompatibilis az alacsonyabb kategóriákkal.

Bár a Cat 8 kétségtelenül a jövő, tervezése során visszafelé kompatibilissé tették elődjével (Cat 6A, Cat 6 és Cat 5e). Ez biztosítja a vállalkozásoknak a zökkenőmentes átállást az infrastruktúra fejlesztésekor.

Érdemes befektetni a Cat8 Keystone Jackekbe és Cat8 Patch kábelekbe?

A 8-as kategóriába történő befektetés biztosítja, hogy infrastruktúrája felkészült legyen a hálózati technológia jövőbeli fejlesztéseire. Az adatközpontokban, ahol a zavartalan, nagysebességű adatátvitel kritikus, a Cat8 réz megoldás alkalmazása számos előnyt kínál. Először is, a Cat8 támogatja a legfeljebb 2 GHz (2000 MHz) sávszélességet, és lenyűgöző adatátviteli sebességet, 25 Gbps-t biztosít, hogy a adatközpontok képesek legyenek kezelni a modern hálózati alkalmazások növekvő igényeit anélkül, hogy gátolnák az adatátvitelt. Emellett a fejlett i technikák csökkentik az interferenciát és a zajt, így biztosítva a következetesebb és megbízhatóbb adatátvitelt. Mivel réz alapú megoldás, a Cat8 olcsóbb alternatívát jelent a szálakhoz képest, miközben hasonló teljesítményt nyújt a rövid távú PoE vagy 4PPoE kapcsolatokhoz, amelyek gyakoriak az adatközpontokban. Ezenkívül a Cat 8 kábelek robosztussága és tartóssága azt jelenti, hogy kevesebb karbantartásra van szükségük, és hosszabb élettartammal rendelkeznek, így hosszú távon gazdaságos választásnak bizonyulnak.

Kapcsolódó Termékek
Cat.8 S/FTP 26 AWG szálazott patch kábel - Cat 8 SFTP 26 AWG GHMT tanúsítvánnyal ellátott patch kábel
Cat.8 S/FTP 26 AWG szálazott patch kábel

A Cat.8 SFTP szálhuzalú patch kábel 25 Gbps adatsebességet és 2 GHz sávszélességet...

Részletek
Cat.8 FTP szerszám nélküli Keystone Jack 25G Base-T rendszerekhez - Cat 8 RJ45 szerszám nélküli Keystone aljzat teljes sal
Cat.8 FTP szerszám nélküli Keystone Jack 25G Base-T rendszerekhez

A CAT8 védett keystone csatlakozó GHMT Cat8.1 csatornával (30m) ellenőrzött. A FORCE tanúsított...

Részletek
Cat.8 STP Rövid Területen Telepíthető Csatlakozó - Cat 8 RJ45 Területen Telepíthető Csatlakozó
Cat.8 STP Rövid Területen Telepíthető Csatlakozó

A Cat8 árnyékolt szerszámnélküli rövid csatlakozót tesztelték a 30 méteres csatorna...

Részletek
Eszköz Ajánlások
Krimpelő fogó RJ45 Szerszámnélküli csatlakozókhoz és Keystone Jackekhez - RJ45 tömörítő eszköz 8P8C Szerszámnélküli csatlakozóhoz és Keystone Jackhez
Krimpelő fogó RJ45 Szerszámnélküli csatlakozókhoz és Keystone Jackekhez

Az egyedi hajlító eszköz nagyszerű segítség az ügyfeleknek a költségcsökkentés elérésében....

Részletek
RJ45 Multi-Funkciós Kábel Eszköz - RJ45 kábelcsíkozó eszköz
RJ45 Multi-Funkciós Kábel Eszköz

Az RJ45 Kábelvágó az RJ45 patch kábelek összeszereléséhez két fő funkcióval...

Részletek

8. kategóriás megoldások a jövő hálózatai számára | Hatékony kábelkezelés: Alapvető fontosságú a vállalati hálózatüzemeltetés optimalizálásához | EXW

1985 óta Tajvanon működik a Excellence Wire Ind. Co., Ltd., amely strukturált kábeltermékek gyártója. Fő adatkommunikációs termékeik közé tartoznak az RJ45 csatlakozók, a keystone aljzatok, a patch kábelek, a patch panelek, valamint az IP68 vízálló keystone aljzatok és csatlakozók, melyek UL, ETL, FORCE, GHMT, RoHS és REACH tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Fedezze fel a Excellence Wire Ind. Co., Ltd. csúcsminőségű hálózati kábelmegoldásait. RJ45 csatlakozókra specializálódva termékeink megbízható, magas sebességű kapcsolatot biztosítanak különböző hálózati igényekhez. A csatlakozóink egyszerűsítik a kábelezést a telekommunikációs és adatrendszerekben, míg strapabíró patch kábeleink hatékony hálózati kapcsolatokat tesznek lehetővé. Patch paneljeink hatékonyan szervezik és kezelik a kábeleket, javítva a hálózat teljesítményét. Ezenkívül IP68 vízálló csatlakozóink és csatlakozóink robosztus megoldást nyújtanak kültéri vagy kihívást jelentő környezetek számára, biztosítva a hosszú élettartamot és megbízhatóságot. Széles körű hálózati követelmények kiszolgálására alkalmas termékeink ideálisak olyan vásárlók számára, akik minőséget és innovációt keresnek a hálózati kábelezés területén.

'EXW' 38 éves tapasztalattal és fejlett patch kábelekkel szolgálja ki ügyfeleit, biztosítva, hogy minden ügyfél igénye teljesüljön.