Irányítás a COVID-19-en keresztül | Keystone Jacks: Integrált alkotóelemek a strukturált kábelezéshez üzleti hálózatokban | EXW

Mit tett egy RJ45 gyártó a Covid-19 alatt? | réz és optikai szálas kábelmegoldások | EXW

Mit tett egy RJ45 gyártó a Covid-19 alatt?

Irányítás a COVID-19-en keresztül

Excellence Wire sok fejlesztést hajtott végre a szerkezeti kábelezési termékpalettánkban a Covid-19 alatt. Ahogy a világ változott, frissítettük termékeinket és finomítottuk a gyártási folyamatokat. Antibakteriális réz patch kábeleink, vízálló ipari IP68 réz kábelmegoldások és réz kábelmegoldások PoE-hez állnak rendelkezésre. Magas minőségű hálózati csatlakozókat, Ethernet kábeleket és patch paneleket biztosítunk több mint 235 B2B partnernek, több mint 85 országból Európában, Amerikában, Ausztráliában, Ázsiában és Afrikában.


25 Feb, 2022 EXW
Eredmény 1 - 2 , 2
  • icon-news
    2021 Év értékelése
    25 Feb, 2022

    Az Excellence Wire a pandémia által okozott hatásokhoz igazodva és alkalmazkodva folyamatosan változtatásokat hajt végre annak érdekében, hogy fenntartsa termékeink és szolgáltatásaink minőségét. Ilyen időszakokban sok innovatív terméket terveztünk, hogy segítsünk enyhíteni a pandémiát. Az elmúlt évben digitális átalakulásokat is végrehajtottunk, RPA-t integráltunk az ERP rendszerbe, hogy gyorsabb szolgáltatást nyújthassunk és kielégítsük a világszerte növekvő kábelezési termékek iránti keresletet.

  • icon-news
    Hogyan változtatott meg minket a COVID
    15 Jun, 2020

    Azóta, hogy a járvány kitört 2019 januárban, és a Ningbo-i gyárunk újranyitása 2020. február 17-én, drasztikus intézkedéseket hoztunk a vállalkozás fenntarthatóságának érdekében. Szembesültünk azzal a szükséglettel, hogy egyszerre több problémát oldjunk meg. Az egyik legnehezebb kérdés az volt, hogy hogyan tarthatjuk fenn az üzletmenetet és biztosítsuk a munkahelyi biztonságot, hogy megvédjük alkalmazottainkat és családtagjainkat a fertőzéstől. Nem csak hogy 52 nappal korábban újra üzembe tudtunk állni, mint a wuhani lezárás, de még beállításokat is végrehajtottunk a vírus terjedésének megakadályozása és az üzemeltetési képességeink stabilizálása érdekében.

Eredmény 1 - 2 , 2

Ez egy letölthető termékkatalógus lista.

Irányítás a COVID-19-en keresztül | Hatékony kábelkezelés: Alapvető fontosságú a vállalati hálózatüzemeltetés optimalizálásához | EXW

1985 óta Tajvanon működik a Excellence Wire Ind. Co., Ltd., amely strukturált kábeltermékek gyártója. Fő adatkommunikációs termékeik közé tartoznak az RJ45 csatlakozók, a keystone aljzatok, a patch kábelek, a patch panelek, valamint az IP68 vízálló keystone aljzatok és csatlakozók, melyek UL, ETL, FORCE, GHMT, RoHS és REACH tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Fedezze fel a Excellence Wire Ind. Co., Ltd. csúcsminőségű hálózati kábelmegoldásait. RJ45 csatlakozókra specializálódva termékeink megbízható, magas sebességű kapcsolatot biztosítanak különböző hálózati igényekhez. A csatlakozóink egyszerűsítik a kábelezést a telekommunikációs és adatrendszerekben, míg strapabíró patch kábeleink hatékony hálózati kapcsolatokat tesznek lehetővé. Patch paneljeink hatékonyan szervezik és kezelik a kábeleket, javítva a hálózat teljesítményét. Ezenkívül IP68 vízálló csatlakozóink és csatlakozóink robosztus megoldást nyújtanak kültéri vagy kihívást jelentő környezetek számára, biztosítva a hosszú élettartamot és megbízhatóságot. Széles körű hálózati követelmények kiszolgálására alkalmas termékeink ideálisak olyan vásárlók számára, akik minőséget és innovációt keresnek a hálózati kábelezés területén.

'EXW' 38 éves tapasztalattal és fejlett patch kábelekkel szolgálja ki ügyfeleit, biztosítva, hogy minden ügyfél igénye teljesüljön.