Környezet, Társadalom, Kormányzás | RJ45 csatlakozók: A hálózat integritásának és teljesítményének javítása szakemberek számára | EXW

ESG Cég | Keystone aljzatok hálózati célokra - Tartós és megbízható | EXW

ESG Cég

ESG és Fenntarthatóság

Környezet, Társadalom, Kormányzás

EXW gondoskodik a környezetről és munkatársainkról. Fotovoltaikus (PV) paneleket telepítettünk a Ningbo gyár tetőjére. A PV napelemek kiváló teljesítménnyel rendelkeznek, óránként 298 kWp kimenetet érnek el, a legmagasabb napi kimenet 1 900 kWh, és havonta több mint 30 000 kWh-t termelnek. EXW szintén biztosítja a munkahelyen a stabilitást a vezetés körül. A dolgozók 60,5%-a 3 vagy több évet tölt EXW-nél. A munkavállalók fluktuációs aránya mindössze 2,6%. EXW a legjobb emberekkel dolgozik és segít nekik új készségeket fejleszteni.


Zöld és globális strukturált kábelezési megoldások gyártója

'EXW' egy zöld és globális Ethernet strukturált kábeltermékek gyártója Tajvanban, OEM és ODM termékeket értékesít több mint 85 országban. Gyakran keresünk új és megvalósítható módszereket annak növelésére, hogy több megújuló erőforrást és anyagot használjunk a gyártási folyamatban, valamint a terméktervezés és a csomagolás tervezése során. Egy negyedév alatt a napelemes fotovoltaikus energia egyedül minden hónapban 15% -át biztosította a Ningbo gyár elektromos energiafogyasztásának. Hozzávetőlegesen 15 tonnával csökkentette havi szén-dioxid (CO2) kibocsátásunkat. A napenergia tiszta, csendes és nagyszerű megújuló módszer az elektromos energia előállítására. Folytatni fogjuk a kibocsátásaink figyelését, látható előrelépést téve az energia megtakarításában és a szén-dioxid kompenzációban.

Környezetbarát RJ45 csatlakozók gyártója: ISO 14064-1 és ISO 14067

A üvegházhatású gázok kezelési tervünk fő céljai az energiahatékonyság növelése, az erőforrások optimalizálása és a környezeti hatások minimalizálása. Az ISO 14064-1 és az ISO 14067 tanúsítványok révén az EXW képes az üvegházhatású gázok kezelését célzó konkrét szervezeti szintű intézkedések azonosítására és a szénlábnyomunk mennyiségi meghatározására. Havi adatokkal rendelkezünk, és értelmes összehasonlításokat végzünk a GHG-hez kapcsolódó adatokkal. Elkötelezettségünk a folyamatos fejlesztés iránt az energiakezelés terén lehetővé teszi számunkra, hogy másképp cselekedjünk és kevésbé függjünk azon nem megújuló erőforrásoktól, amelyek általában millió év alatt fejlődnek. EXW megújuló energiaforrásokat és anyagokat fog követni a fenntarthatóság és hosszú távú siker érdekében munkavállalóink és ügyfeleink számára.

Zöld gyártás a szerkezeti kábelezési termékekben: Press-Fit technológia, AOI és összeszerelés

A termelési képesség további növelése és a növekvő igények kielégítése érdekében a EXW továbbra is befektet az új létesítményekbe, hogy megbízható minőségű termékeket biztosítson! A Press-Fit technológia alkalmazásra kerül a keystone jack gyártósorokon. Ezzel a technológiával a forrasztás már nem az egyetlen lehetőség a tűinjekcióhoz. Mindig örülünk a környezetbarát technológia fejlesztésének. A technológia fejlesztésének további lépéseként, EXW integrálta a teljesen automatizált Press-Fit gépeket az automatizált optikai ellenőrzéssel (AOI) a magas sebességű és magas pontosságú termelés érdekében. Az AOI gépeket használjuk a tű behelyezési folyamatban a tű helyzetének ellenőrzésére és a minőségünk garantálására. Az intelligencia és a gépek integrációja hatékonynak bizonyult a termelési képesség és a minőségfejlesztés terén. A professzionális kutatás-fejlesztési (R&D) csapatunkkal a EXW mindig a magas minőségre és hatékonyságra törekszik, miközben környezetbarát is.

RPA automatizálási felhasználási eset a gyártásban: folyamatok felgyorsítása

Sikeresen bevezettük a Robotikus Folyamatautomatizálást (RPA) idén, és teljes mértékben áttértünk egy digitalizált gyártóvá, aki a következő években papírmentességre törekszik. Az RPA képes végrehajtani 4 fő eljárást: anyagbeszerzés, beszerzési rendelési folyamat, számlázási folyamat és készletkezelés. Az RPA ezeket a folyamatokat egyszerűsíti a jobb vállalatirányítás érdekében, hogy elősegítse az emberi és digitális rendszerek együttműködését, innovatív változásokat hozzon létre, és jelentősen javítsa az üzemelés hatékonyságát. A múltban az értékesítési osztály átlagosan 1,5 órát töltött el személyenként egy vásárlási rendelés rögzítésével, amelyben 80 tétel szerepelt a rendszerben. A folyamat időigényes és rendkívül ismétlődő volt. Az RPA használata után minden személynek csak 25 percbe telik a feladat teljesítése, ami jelentős megtakarítást jelent a korábban emberi erőforrásokra támaszkodó hagyományos munkához képest, ami eredetileg 72%-kal több időt vett igénybe. 'EXW' az iparban példaképpé vált a bot intelligencia munkamóddal és erős versenyképességgel. Továbbra is minden erőnkkel azon leszünk, hogy a legjobb minőségű termékeket gyártsuk, miközben védelmezzük a környezetet, hogy együtt építsünk egy jobb jövőt.

EXW Visszaad a Közösségnek: Mentőautó adományok

Ez egy mozgalmas időszak volt azok számára, akik az orvosi területen dolgoznak, különösen az mentőautó-diszpécser és a mentősök számára, ami a mentőautó hiányának köszönhető. Annak ellenére, hogy folyamatosan csökken a COVID-19 esetszám, egyre több embernek van szüksége azonnali kórházi ellenőrzésre különböző okok miatt. Szeretnénk támogatni a sürgősségi orvosi szolgáltatásainkat (EMS), mert ez egy olyan probléma, amit egyedül is meg lehet oldani. Az mentőautó hiánya komoly probléma, amely hosszabb mentőautó várakozási időkhöz vezet. Összesen 4 mentőautót adományoznak 5 éves időszak alatt a mentőautóhiány enyhítése érdekében. Minden mentőautót a vállalat neve és az azt követő szám alapján neveznek el. EXW Az egyik az első mentőautó, amit 2018-ban adományoztunk, és EXW Ötöt 2022-ben (EXW Négyet kihagytunk, mert a 4 nagyon hasonlóan hangzik a halálhoz a kínai nyelven). Folytatni fogjuk a társadalom támogatását annak érdekében, hogy jobb világot teremtsünk mindenki számára.

Vállalati könyvtár a gyártóüzemben

A Ningbo gyár könyvtárában 4,846 könyv található. Dolgozóink szabadidejükben beléphetnek a könyvtárba, és kedvenc könyveiket hazavihetik az olvasás élvezetéért, mint szabadidős tevékenység. A könyvek olvasása javíthatja az agyi kapcsolatokat (képzelet, kreativitás, koncentráció és memória), növelheti a tudást és önbizalmat (kommunikációs készségek) a visszajelzések megosztásával.

Gyermeknap ajándékok

A Ningbo gyár csatlakozott a közösséghez, és sok közeli vállalattal együtt ajándéktáskákat osztottak szét azoknak a gyerekeknek, akiknek a szülei a közösség vállalatainak dolgoznak. A szülők egy ideig távol voltak gyermekeiktől és otthonuktól más városokban vagy tartományokban, néha hónapokig. EXW szép ajándékokat adott, mint például színes tollakat, számkirakó játékokat, ugrálóköteleket, vázlatfüzeteket, gyermekkönyveket és könyvjelzőket. EXW törődik alkalmazottainkkal és családjaikkal. Az EXW segített a szülők megható üzeneteinek elküldésében is a gyerekeknek. A közösség már 14 éve csinálja ezt.

Videók

Elkötelezettségünk az ESG és az innováció mellett